מאז שראיתי את נעמי'לה... בסצנה ההיא עם עצמה ב-Mulholland Drive, בהחלט הייתי מוסיפה אותה לרשימה שלי.
R ro99 New member 6/11/05 #22 מאז שראיתי את נעמי'לה... בסצנה ההיא עם עצמה ב-Mulholland Drive, בהחלט הייתי מוסיפה אותה לרשימה שלי.
N Nirvana0 New member 6/11/05 #23 בחיים......... אבל.............. בחיים........................ לא הייתי מ***ת לה בעעעעעעעעעעעעעעעעע הרסת לי את כל החגיגה Turn Off
בחיים......... אבל.............. בחיים........................ לא הייתי מ***ת לה בעעעעעעעעעעעעעעעעע הרסת לי את כל החגיגה Turn Off
R ro99 New member 7/11/05 #25 ממש שאלה קשה... נראה לי שתשומת לב רק מלבה את יצר ההקנטה של דרת ההרים הדנית הנ"ל... מה מניע סטרייטים להכנס לפה ולהציק?
ממש שאלה קשה... נראה לי שתשומת לב רק מלבה את יצר ההקנטה של דרת ההרים הדנית הנ"ל... מה מניע סטרייטים להכנס לפה ולהציק?
N Nirvana0 New member 7/11/05 #28 רו לא יפה אולי היא Bi בהסוואה ... מי כמוך, יודע, כמה קשה היא היציאה מהארון ... רק פורג', דחילאק, תמצאי מישהי מעניינת יותר ... כזו שלא תעשה לי Turn Off בעעעעעעעעעעעעעעע
רו לא יפה אולי היא Bi בהסוואה ... מי כמוך, יודע, כמה קשה היא היציאה מהארון ... רק פורג', דחילאק, תמצאי מישהי מעניינת יותר ... כזו שלא תעשה לי Turn Off בעעעעעעעעעעעעעעע
F forglemmigej New member 8/11/05 #29 אכן קשה היא היציאה מהארון../images/Emo8.gif על כל פנים אני מאד אוהבת את היופי של קוני נילסן. יש לה יופי צונן .
אכן קשה היא היציאה מהארון../images/Emo8.gif על כל פנים אני מאד אוהבת את היופי של קוני נילסן. יש לה יופי צונן .
N Nirvana0 New member 8/11/05 #30 ברוכה המצטרפת אל מועדון| הגאים והגאות .... את רואה, בסוף עשית את זה We Love you Forg אבל דחילאק בלי ההיא עוד פעם, טוב? יש לי כבר סיוטים בלילה ותגידי, מה זה יופי צונן, הא? אני צריכה משהו חם ...... מהרררררררררר
ברוכה המצטרפת אל מועדון| הגאים והגאות .... את רואה, בסוף עשית את זה We Love you Forg אבל דחילאק בלי ההיא עוד פעם, טוב? יש לי כבר סיוטים בלילה ותגידי, מה זה יופי צונן, הא? אני צריכה משהו חם ...... מהרררררררררר