who's the sexiest woman?

Nirvana0

New member
who's the sexiest woman?

אין על השפתיים של ג'ולי
מה דעתכן/ם?

ro99

New member
זה ממש רשימה של FHM

פנטזיות של בנים בני עשרה (אם לא בגיל הרשמי אז לפחות מנטלית). אין שם אישה אמיתית אחת. רוצה נשים אמיתיות ובאמת סקסיות? אז הנה, בואי נתחיל עם קצת קלאסה אמיתית (אנג'לינה, start taking notes...):

ro99

New member
רוצה עוד?

אם ג'ינה זה לא הקטע שלך, אז תגנבי לה את מג.

ro99

New member
ולמי שממש לא אוהבת ילדות

הנה אנוק איימה האגדית:

ro99

New member
ו...

לורן בקאל בצעירותה (והיא עדיין יכולה ללמד אחרות מה זה סקסי).

forglemmigej

New member
../images/Emo32.gif אם בלורן בקאל עסקינן

אז היא בת דודה של שמעון פרס ושמה הוא בעצם פרסקי...

ro99

New member
ופתאום כן!

אז כבר הבנת מה אני חושבת על ג'ולי הסתאאאאאאאאם שלך והרשימה הזאת?

Nirvana0

New member
מה זה? מי אמר על ג'ינה שלי סתם?

שמת לב, שאמרתי השפתיים של ג'ולי
מעבר לזה, אני מסכימה עם הבחירות שלך (למעט אחת, שכחתי את השם)! ואם כבר, אני מעדיפה, שההיא "תלמד" אותי במקום את ג'ולי - מה קרה אסור להנות?

ro99

New member
אפילו השפתיים של ג'ולי

למעלה, למטה, מה כבר אכפת לי [ראי אייקון בהודעה של אתמול]. היא איכס בעיני וזה כולל את כל האברים החיצוניים והפנימיים. ורק עוד משהו קטן: אפילו מדונה שחקנית יותר טובה ממנה...

Nirvana0

New member
למטה ../images/Emo12.gif

עוד לא ראיתי
לגבי מדונה, ארגגגגג, Ca va pas Hein !

Noile

New member
אם כבר אוסטרליות

הייתי מעדיפה את Rachel Griffiths או את Naomi Watts. ומהרשימה של נירוונה מלמעלה Salma Hayek, מקום ראשון אצלי (ואת רוב הרשימה אני ממילא לא מכירה...)

Nirvana0

New member
האמת...

גם אני לא מכירה את הרשימה הזו כל כך, אני סתם במצב רוח להודות בכל דבר בפרהסיה Lately :) [ראו הוזהרתם] נשבעת לכם, שאני לא מכירה, רק רציתי להחיות את הפורום הזה ... שעד לא מזמן לא הייתה בו תנועה, ואפילו לא תאונה אחת
הצלחתי, אמממ, זה מה שחשוב! לגבי הרשימה, אני גם בעד Salma hayek וגם Dina hayek לא יודעת אם יש קשר משפחתי, ובכל אופן היא לא מופיעה בכלל ברשימה. אהה וכמעט שכחתי .... גם בעד השפתייםם (המסולקנים:) של ג'ולי
על אפה וחמתה של רו :)

למעלה