? Who's that girl

muldercrushed

New member
לא היא פשוט..

לא נראית כמו שחשבתי שג'יליאן תיראה בתור ילדה קטנה...

muldercrushed

New member
אממ.. נראה לי שפשוט..

כמו ילדה בריטית ג'ינג'ית עם עיניים לא מוגדרות מצויה... לא ככה? וגם ציפיתי שהפנים שלה יהיו פחות עגולת מבתמונה..

Gilliana

New member
אז קודם כל...

ג'יליאן לא בריטית. היא אמריקאית למהדרין שנולדה בשיקגו. שנית - היא גם לא ג'ינג'ית. לא מלידה בכל אופן.

muldercrushed

New member
וואלה??!?!??

הייתי בטוחה שמלידה.. בכל מקרה ההחלטה לצבןע הייתה החלטה נבונה.. וכן אני יודעת שהיא לא בריטית אבל אני גם יודעת שהיא עברה משיקגו לאנגליה בערך בגיל שנתיים היא אומרת את זה באחד הראיונות שלה שפורסמו פה ובגלל זה יש לה כזה מבטא בריטי מושלם- כשהיא בין בריטים זה פשוט יוצא בטבעיות..

Gilliana

New member
ואולי אולי אולי...

למבטא הבריטי יש גם "קצת" קשר לזה שהיא בכל זאת שחקנית?
ונכון, ההורים שלה עברו לפורטו-ריקו ואח"כ לאנגליה אבל תיכון היא כבר עשתה בארה"ב.

o n o f f

New member
היא ממש לא ג'ינג'ית....

חחח היא בלונדינית....גם הבת שלה ג'ינג'ית...אני חושבת ששמעתי אותה אומרת פעם שהיא צבעה את השיער כאילו כדי לשנות מזל...אבל אולי רק נימדה לי.......בכל אופן זה עבד ובגדול!

Gilliana

New member
ממש לא בלונדינית!

ורואים את זה גם בתמונה ויתרה מזאת - היו כמה וכמה פעמים שבהן היא לא צבעה את השיער בזמן וראו את השורשים החומים. מצטערת לאכזב אתכן בנות - לג'יליאן יש שיער חום ערמוני. פייפר לעומת זאת בלונדינית - אני חושבת שהיא ירשה את הצבע הזה מקלייד דווקא.

Gilliana

New member
המממ... יש לי איזו תמונה...

שלו ושל ג'יליאן יחד ואם אני זוכרת נכון הוא בלונדיני, אבל אני אבדוק שוב בהזדמנות ראשונה.

o n o f f

New member
חחחח לא יש תמונה....

שלהם עומדים בחדר של פייפר והוא ממש לא בלונדיני, אבל אני חושבת שבמקור היא בלונדינית,יש תמונה שלה בתור ילדה עם שיער מאוד בהיר, ואני חושבת שגם תמונה שלה כשהיא הייתה נערה וגם שם הייתה בלונדינית, בהחלט יכול להיות שעם השנים השיער התבהר.... והיא גם אמרה את זה פעם ברעיון.... חחח ממצחיק אותי שאנחנו דנים בצבע השיער שלה

Gilliana

New member
שיער לא מתבהר - ההיפך ../images/Emo6.gif

גם לי בתור ילדה עד גיל שלוש היה שיער הרבה יותר בהיר, אח"כ הוא התכהה. אין מצב שג'יליאן היתה בלונדינית מעבר לבילדותה, אחרת מאיפה השורשים הכהים? אה ואגב - היא התחילה לצבוע שיער בגיל מאד מאד צעיר, עוד בתיכון.

למעלה