WHOHOOO

sapir aloud555

New member
WHOHOOO ../images/Emo103.gif

הסינגל הבא- Wake Me Up [
] יוצא ב21 לפבואר
סינגלים שיוצאים באותו שבוע: 22-20's - Such A Fool Anastacia - Heavy On My Heart/Underground Army Annie - Heartbeat The Bees - Chicken Payback Britney Spears - Megamix Delta Goodrem/Brian McFadden - Almost Here Elvis Presley - (Marie's The Name) His Latest Flame Estelle - On And On GIRLS ALOUD - WAKE ME UP Kaiser Chiefs - Oh My God Kelis - In Public/Glow Lindsay Lohan - Rumours Louise - Bounce Back Mariah Carey/Snoop Dogg/Pharrell Williams - Say Something מקום 1 Here We Come!
[טוב זה 99% בטוח, צריך רק שיאשרו את זה ברשמי...]

sapir aloud555

New member
בעצם..../images/Emo103.gif

כשאני מסתכלת על הרשימה עם פחות התרגשות יהיה קשה להשיג מקום 1! :| בע, כל אלו יכולים להכנס לטופ 10 בקלות.. Anastacia - Heavy On My Heart/Underground Army Britney Spears - Megamix Delta Goodrem/Brian McFadden - Almost Here Elvis Presley - (Marie's The Name) His Latest Flame [GIRLS ALOUD - WAKE ME UP] Kelis - In Public/Glow Lindsay Lohan - Rumours Mariah Carey/Snoop Dogg/Pharrell Williams - Say Something אוף.

ליאוריש

New member
אנסטסיה בטוח לא זה שיר מאלבום

הראשון וראינו מה קרה לה עם הסינגל האחרון שנכנס למקום 25 בריטני לא תיכנס כל כך גבוה כי זה מגהמיקס דלתה ובריאן בתקווה ייכנסו גבוה כי זה שיר מצוין ומאריה קארי פארל וסנופ יש סיכוי תלוי איך השיר כי הם שמות חזקים... ולינדסי נראה מה יהיה כי דוחים את הסינגל הזה יותר מדי הוא היה אמור לצאת בתחילת ינואר...

sapir aloud555

New member
צודק

אבל עדיין לכולם יש סיכוי לטופ 10-20 אולי פרט לאנסטסיה..אבל אם השיר טוב אולי הוא יצליח כמו הקודמים

ליאוריש

New member
זה לא קשור אם הוא יצליח או לא גם

השיר הזה הראו אותו בטלוויזיה המון פשוט האלבום מכר מאות ומאות אלפים אני חושב שהיא הגיעה ל-מעל 800K עם האלבום שזה המון... ככה שזה בעיה...

sapir aloud555

New member
אז אתה רומז

שהיא עוד פעם לא תצליח עם הסינגל הזה, ויש לאלאווד יותר סיכוי?

Eden McFadden

New member
וואו!!!!!

גם הדואט של בריאן ודלתה יוצא באותו יום!!!!! חבר'ה, סורי, אבל אני מחזיקה אצבעות לבריאנו'ש....

sapir aloud555

New member
../images/Emo3.gif

אין לו סיכוי. תראי איפה האלבום שלו נמצא..אפילו לא בטופ 20. ואני עוד חשבתי שהוא יכנס מקום 1..לפחות טופ 3.. תראי איפה הסינגל ה2 נכנס. תראי איזה מכירות נמוכות יחסית למקום 1 היו לו.. ציפתי ממנו ליותר. אבל כנראה שהוא מצליח בדיוק כמו מה שלא ציפו לו. [או שדווקא כן..]

Eden McFadden

New member
נכון... אבל

הזמרת איתה הוא שר, מצליחה יפה מאוד באוסטרליה ובבריטניה, ולכן יש סיכוי שהסינגל הזה דווקא יצליח יפה...

sapir aloud555

New member
נכון

אבל גם היא לא אחת של טופ 3 תמידי. למרות שהיא נחמדה..לא רעה בכלל. שניהם טובים, ויש להם סיכוי גדול לטופ 10..אבל אני לא יודעת..בריאן דועך בזמן האחרון..

אממ../images/Emo2.gif../images/Emo118.gif

בהצלחה - לבריטנע וגם ללהקה
ואממ אני ממליץ לך לא להשתמש במילה WHOOHOO או כל מה שנשמע כמו זה, כי בסימס 2 זה אומר סקס

sapir aloud555

New member
Rofl ../images/Emo6.gif

אני חושבת שראיתי את זה איפשהוא..עם תמונה מהמשחק..
חח..כדאי שאני אחזור ל"יאייייייייי" הרגיל והטוב..

למעלה