who r u ?

s h i r a n 2 0

New member
who r u ?

אני זוכרת שאחרי אימון ספורט הייתי האדם הכי מאושר בעולם.. או אחרי שמשהו טוב קרה לי.. או אחרי שהתקבלתי לעבודה.. או אחרי שעברתי בחינה בהצלחה.. או אחרי שמישהו אמר לי משהו כל כך נחמד.. או שהורדתי 2 קילו.. או שהתמודדתי עם משהו בצורה חלקה.. הייתי ניזונה מהדברים החיצוניים.. ואתמול הוא שאל אותי - who are YOU ? ולא ידעתי מה לענות לו. הייתי עסוקה כל כך בקליפה החיצונית. בהשגת דברים. במה שאחרים חושבים. באיך אני ניראת בעיניי אחרים ... שלא חשבתי בכלל איך אני ניראת בעיניי עצמי ? מי אני ? איזה מין אדם אני ? משם אני רוצה לשאוב את הכוחות. לא מאימון בחדר כושר.. ולא מיום שאני חושבת שאני ניראת טוב.. כי אלו דברים זמניים ולא יציבים.. תמיד שאפתי ליציבות. אף פעם לא הרגשתי באמת מאוזנת. ולא פלא.. איך אפשר להיות מאוזן כשהאנרגיות שלך תלויות בדברים חיצוניים ? no more !

hilabarak

New member
שירן כל הכבוד, זה נהדר תזכרי רק

שאיזון הוא גם בין החוץ לפנים. חלק מהחיים שלנו זה הדברים החיצוניים שגורמים לנו להרגיש טוב (דיאטה או כושר או פרוייקט מוצלח בעבודה או חיוך של ילד ....). אם רוצים איזון צריך לזכור שזה רק חצי מהתמונה, החצי השני זו המודעות האישית שלנו והיכולות הרגשיות והבגרות והשבלות להינות מאותם דברים. אז פשוט שיהיה בהצלחה בדרך החיצונית והפנימית בו זמנית.

שובטמה

New member
תשובה לשירן20,,,,,,

תפני את האצבע לכיוון שלך וזה המקום שהכי נכון לך ולא שום מקום אחר. וכל מה שיוצא מהמקום הזה בלי להתחשב בשום גורם חיצוני אך להגיע לזה זה דורש עבודה. בהצלחה.

barak001

New member
ההבנה

שלך בהחלט נכונה, ונשמע שאת מתפתחת לכיוון החיובי... כדי לצאת מהעיוורון צריך קודם כל להבין את הזמניות והתלות שבאובייקטים חיצוניים, ולפתח הבנה שהם לא יביאו לאושר ממושך.

למעלה