Who needs Jan?

מוקדם מדי לשכוח את אולריך

ההשג של טי מובייל בנג"ש הוא מרשים מאוד. הפתעה חיובית נהדרת, בעיקר כלוקחים בחשבון שטי מובייל נפגעה קשות מ"הפרשה". אבל למרות ההצלחה בנג"ש, זה מוקדם מדי לקבוע שטי מובייל התאוששה באופן מלא מהעדרות של אולריך וסביליה. לקראת ההרים יש לנו כמה סימני שאלה לגבי אותם רוכבים של הקבוצה שנמצאים באזור הטופ 10: סינקביץ'- כישרון אדיר, הראה בשלות והתבגרות השנה בארדנים, אבל עדיין חובת ההוכחה היא עליו, ובהרים הוא יהיה חייב להראות שהוא מסוגל להתמודד עם הגדולים. בטור של גרמניה ב-2004 סינקה הראה שהוא יכול להתחרות בטובים ביותר, אבל הטור הגרמני הוא לא הטור דה פראנס, הוא יהיה חייב להראות שהוא יכול לטפס אם הוא רוצה להיות הדבר הבא בגרמניה. גונצ'אר- אחד השעני הטובים בעולם, עם הישגים מוכחים בג'ירו בעבר. אבל גונצ'אר לא צעיר, וזה הגרנד טור השני שלו השנה, ממש לא בטוח שנראה אותו מחזיק מעמד בהרים עם הגדולים. רוג'רס- כבר הוכיח השנה בג'ירו שהוא לא מסתדר עם ההרים בגרנד טור. לדעתי המניות היותר בטוחות הם קלודן ואדי מאצוליני. קלודן הראה כבר ב-2004 שיש לו יכולות של פודיום (כאשר השדה היה חזק יותר), אם קלודן בריא לחלוטין, ומספיק חזק בראש הוא האיום היחידי לדעתי של טי מובייל על הפודיום. אדי מאצוליני- סיים 13 כללי שנה שעברה, מטפס מצויין ופועל נאמן. קלודן יהיה חייב את מאצוליני בכושר בהרים, על מנת שיהיה מישהו שיוכל לעזור לו.

abeegilat

New member
טים מובייל הולכים על קלודן

שלום לכל העמיתים המלך מת יחי המלך. כרגע כפי שנראים הדברים המועמדים העיקריים לדרוג המצטבר הכללי הם: קלודן, לאנדיס, מנצ'וב, ססטרה, ואוונס. טים מובייל הולכים על http://www.eurosport.com/cycling/tour-de-france/2006/sport_sto923085.shtml בברכה אייבי גילת יועץ לרוכבי אופניים טים מצמן פולג 4679299 - 052

אור2221

New member
החלפת מפרק ירך

נשמע סופר קשה לרוכב. לפי הראיון שקראתי איתו הבחור פשוט רוכב בסבל. מישהו יכול לחזור לרכב ברמות הגבוהות האלו אחרי ניתוח כזה?

aabramovich

New member
אני מניח באותה מידה כמו מסרטן...

מאוד תלוי. בחוזק של האדם, באיכות הטיפול, ובמזל נטו

עזוב את טי מובייל, מה עם אולריך?

הבן אדם מבוגר, עשה קילומטרז' של מטוס F15 בן 100, יש לו בעיה בברך, ועכשיו הפילו אותו עם הקטע הזה של פואנטס, מנטלית - אותי זה היה מוריד לקרשים... אם טי מובייל ישיגו מקומות טובים על הפודיום - מה אכפת להם מאולריך? הרי הכל ענין של כסף

abeegilat

New member
אולריך את שלו עשה ../images/Emo140.gif

שלום לך ולשאר העמיתים אני מציע לך כבישון יקר שתפתח את רשימת ההשגים של אולריך: היא ארוכה וכן יש לו גם נצחון בטור דה פרנס בנוסף להיותו שני כמעט נצחי לל.א. ( בנוסף לנצחון בוואלטה, במשחקים האולימפיים, בטורים "קטנים" והרשימה ענקית..... ). אולריך הוא רוכב ענק מהגדולים שהיו אי פעם !!!. בתכנית שראיתי עליו בערוץ 8 אומר עליו רודי פוונג' שהבעייה שלו הייתה תמיד שהוא היה טוב מדי ושתמיד אהב לתת מעצמו. בעולם של פוליטיקה, תככים ומזימות זה לא מריח הכי טוב. אני מקווה שלפחות יתנו לו לטהר את שמו ובקשר לכסף יש עכשיו אופניים שהם על שמו ואני מקווה שבתחום העסקים הוא יעשה עוד הרבה יותר חיל מענף מירוצי האופניים. בגרמניה אולריך הוא גבור וסמל לאומי. הרבה מאוד רוכבים גרמניים ראו בו מודל לחיקוי. טי מובייל בעבר לא הססו ואולריך היה צריך לחזור לטור עם קבוצת ביאנקי כדי להוכיח שלא נס ליחו. נקווה שהסיפור של סוף קריירת הרכיבה של אחד מענקי הרכיבה של ימינו ייגמר טוב !!!. בברכה אייבי גילת יועץ לרוכבי אופניים טים מצמן פולג 4679299 - 052

לא הספדתי את אולריך

הבן אדם תותח חיה רעה שד מהלך רק אמרתי שמה שמעניין את טי מובייל זה הכסף והפרסום ואם הם ימצאו תחליף לאולריך (ז"א - אם הם יגיעו להשגים יפים) הם יזרקו אותו לכלבים. לדעתי...

אם עבר מעיד על עתיד שוקי צודק

בעבר טלקום (וזו אותה קבוצה) זרקו את אולריך לאחר פרשה של כדור צבעוני, מכונית מהירה וכאלו.

למעלה