WHO MADE THIS MAN A GUNNER?

funkey monkey

New member
WHO MADE THIS MAN A GUNNER?

Dark Helmet: Who made this man a gunner? Major: I did, sir. He is my cousin. Helmet: Who is HE? Capitan: This man is an Asshole, sir. Helmet: I know that! What his name? Capitan: That's his name sir, Asshole, Major Asshole. Helmet: And the other man? Capitan: He's an Asshole too sir. Helmet: How many Assholes do we got?! All ship's crew: AYE! :D

אתה חושב שזה מצחיק?

באחד מהערבים היותר שיכורים שלי, צילמו אותי במצלמת ווידאו כשאני עושה את כל שלושת הדמויות בסצנה של "You're looking at now, sir" במהירות בערך פי שלוש מהסרט. מיותר לציין שזה מילה במילה כמו בסרט, ד"א. באותה קלטת ווידאו אני גם מופיע כחוטב עצים ועוד כמה חבר'ה שהיו שם היו המקהלה של השומרי יער האוסטראלים ששרים ברקע, למי שיודע על מה מדובר...

funkey monkey

New member
טוב, אני לא מתפלא.

אתה היית המנהל של הפורום הזה, מה שכבר הופך אותך ללא שפוי בעליל. P:<

Lu Tze

New member
לא הבנתי,

אתה רומז לכך שאתה שפוי, או לכך שאתה נקבה? בכל מקרה, שתי האפשרויות לא נכונות. למרות שיש לי ספקות בנוגע לשני.

thorondor

New member
אמר דבר חכם.

There are only two certain things: humen stupidity, and the universe. i'm not sure about the latter.

MajorWinters

New member
שמע../images/Emo19.gif

אני בטח ובטח לא נקבה, ובטח ובטח שלא שפוי! אבל כשאחרים אומרים את זה... אני מרגיש שהשגתי את שלי בעולם!

juggernaut

New member
helmet: prepare to fat forward

major: preparing to fast forward חחח לא זוכר את הסצנה המלאה מישהו זוכר ויכול לכתוב?

למעלה