Who is it?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

vitush

New member
זה אחד מהטי וי דאנס מזה חמודדדד

קוראים לו מורד והוא הדגייס לפני כמה שבועות....

נסיכת pop

New member
מיכלללל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo46.gif../images/Emo12.gif

מזה הניק ניים הזה

חחח מסכנה רוני כולם מנסים לשדך לה

בחור ונכנסים לחיים שלה קודם אביעד קיסוס אחרי זה יהורם גאון שלפי דעתי היה הכי מטופש ועכשיו אנחנו? חוץ מזה רוני מקסימה ואנחנו יודעים את זה.. אז מי שלא יהיה הבר מזל שהכי חשוב שיהיה לה כיף לא? שלחתי לרוני מכתב לפופ ארט והיא לא מחזירה לי תשובה? אני בבאסה עד הודעה חדשה....

מיכלושיתתתתתתתתת../images/Emo99.gif

תתחדשי על הניק.... חולה עליך נשמה...
אמירושית רעותושית רינתושית מיכלושית וצלילושית... הן חברות הכי טובות... הקנאים ימותו...

אל תישאלו פגשתי את רוני... כנסו...

הייתי בפסטיגל עכשיוווו... עכשיו חזרתי... אני עוד בהלם... ישבתי בכיסאות שעל הבמה... ו.. רוני עמדה ליד חברות שיילי ואני מזה לא שמתי לב והם צעקו לי הנה רוניייי אני הייתי בהלם וישר רצתי..ורוני המאמי הזאת היסתכלה עליי וכולי הייתי אדומה חחח מרוב לחץ והושטתי לה את היד וצעקתי לה רוניייי בואי בבקשה והיא חייכה והיא היתה צריכה לעלות לבמה והיא תפסה לי את היד חזק חזק... ואחר כך אחד הרקדנים שלה היה לידי והבאתי לו מכתב להביא לה... והוא אמר לי שהוא הביא לה.. ו... בסוף בסוף כולם רצו למויאל וסקעת וראיתי את רוני לבד הולכת שמתי אליה את הריצה של החיים שיילי... ותפסתי לה ביד הבאתי לה וואחד חיבוק מאחורה נראה לי היא לא יכלה לנשום... והיא חייכה אליי ואיזה מאבטח דחף אותי ועשיתי לה ביי והיא עשתה לי ביי... והיא הייתה ממש מושלמת... ואיןןןן זה היום הכי מאושר בחיים שלי... ב=ד=ו=ק..!!

למעלה