Whitesnake יצא לי לשמוע עליהם, אבל לא ממש לשמוע אותם. יש לכם שירים טובים שלהם לתת לי?
H haimgl New member 13/2/03 #1 Whitesnake יצא לי לשמוע עליהם, אבל לא ממש לשמוע אותם. יש לכם שירים טובים שלהם לתת לי?
M matanbu New member 14/2/03 #2 נא לשרשר לאוף הקרוב למקום מגוריכם וההמלצות שלי White Snake - Eye Of The Tiger המתבקש White Snake - I Just Died in your Arms Tonigt היפיפה White Snake with Steve Vai - Crying in the rain "לשמוע אותם" בתגבורת
נא לשרשר לאוף הקרוב למקום מגוריכם וההמלצות שלי White Snake - Eye Of The Tiger המתבקש White Snake - I Just Died in your Arms Tonigt היפיפה White Snake with Steve Vai - Crying in the rain "לשמוע אותם" בתגבורת
ב בגושח New member 14/2/03 #3 ברצון here i go again judgement day is this love אני בטוח שיש עוד הרבה שירים טובים והחברה ישמחו לעזור לך.
ברצון here i go again judgement day is this love אני בטוח שיש עוד הרבה שירים טובים והחברה ישמחו לעזור לך.
W WhiteSnake 85 New member 16/2/03 #5 תמיד... בוא נתחיל עם קצת קלאסיקות שלהם כי זה מה שאנשים שכחו ONLY MY SOUL LADY BLINDMAN MEDICINE MAN FOOL FOR YOUR LOVING NORTHWINDS TAKE ME FOR A LITTLE WHILE
תמיד... בוא נתחיל עם קצת קלאסיקות שלהם כי זה מה שאנשים שכחו ONLY MY SOUL LADY BLINDMAN MEDICINE MAN FOOL FOR YOUR LOVING NORTHWINDS TAKE ME FOR A LITTLE WHILE