white russian

המרחפת

New member
white russian

חובבת ליקרים וקוקטיילים... כל פעם שאני יוצאת עם חברות, אני מנסה משקה אחר... ביום שישי נפל הפור על המשקה האחרון בתפריט, white russian. עשיתי כאן חיפוש ולא מצאתי שום דבר עליו, אז.... הסקרנות תהרוג את ה-
, אבל, מה יש בדבר החזק והטעים הזה??? אודה על כל עזרה

amitelad

New member
טעם מעניין לבחורה

1 וודקה 1/2 ליקר קפה מציפים שמנת מתוקה (מין הסתם אפשר לשחק עם הכמויות קצת בשביל עוצמה ו/או טעם) להגיש בלובול עם קרח

המרחפת

New member
טעם מעניין?

ומדוע זאת? תודה רבה על התגובה המהירה... והמלאה. הסבר לשאלה שריתקה את כל חברותיי באחד הערבים: מדוע ליקרים (או יותר נכון, משקאות כגון קוניאק ווויסקי) מגיעים בכוסית פצפונת (התואמת את הכמות, של שלוק וחצי), בעוד שקוקטיילים ומשקאות אחרים מגיעים בכוס "יחסית" גדולה והגונה, ושניהם באותו מחיר?

amitelad

New member
תגידי לחברות שלך

יש לזה הסבר מאוד פשוט, כמו שIPAQ עם כמה תוספות יכול לעלות כמו מחשב שלם, או כמו שטלפון סלולרי עולה הרבה יותר מטלפון רגיל (שהוא הרבה יותר גדול) כך גם הוויסקי, קוניאק וכו´ עולים יותר עבור כמות קטנה של משקה כיוון שההשקעה בהכנתם גדולה בהרבה מהכנת וודקה, שנפסים וכו´ אגב, התכוונתי פשוט שאני לא מכיר נשים שאוהבות רוסי לבן, ההערה שלי הייתה סטטיסטית בלבד.

מספר הבהרות

יש הבדל דיי ענק בין ליקרים לקוניאק ולוויסקי.. שלושה דברים שונים.. עכשיו התשובה לשאלתך.. : ליקרים בדר"כ מגיעים בכוסות קטנות עקב כך שהטעם שלהם מאד חזק ואין הם בדר"כ כמשקה יחיד..ואין הם טעימים בכמות גדולה מאד... לדוגמא לא תשתי קיראסו כחול בכוס HIGHBALL.. ולעומת זאת ישנם ליקרים שכן.. כמו פינה קולדה MALIBU.. למרות שבדר"כ גם אותם ישחקו עם איזה קוקטיל... קוקטיל מגיעים בכוסות גדולות עקב כך שהם קוקטיל! ( עירבוב של מספר קוקטילים) ובשביל להנות ממספר המשקאות צריך לשים יותר מטיפה מכל אחד ולכן הם יותר גדולים. קוניאק וויסקי מגיעים בכוסות שמתאימים ל"שלוק וחצי "כביכול עקב כך שהם משקאות שבדר"כ לא שותים בשלוק ולא מקפיצים.. שותים אותם לאט ובצורה איטית קצת כל פעם בשביל להבין את הטעמים ואת המרקם וכו וכו וכו.... אגב מנות הבית של קוניאק ווויסקי נעות בדר"כ בין 40 ל 70 מ"ל לפי החלטת המקום ולכן הם מגיעים בכמות קטנה יותר.. הבר מחליט כמה ..

bily

New member
white russian

one measure of vodka one measure of tia maria one measure of milk or double cream

צודק ...

אני לא מכיר הרבה בנות שאוהבות רוסי לבן.. אחד המשקאות האהובים עליי מאד... טעיייייייםםם בצורה מדהימה...

המרחפת

New member
זה היה משקה טווווב...

החריפות שבטעימה הראשונה שמהממת את כל החושים... החלקלקות על הלשון. נתן פואנטה לכל הערב.

Kama_Efshar

New member
די, די כבר... ממש נמאס. ../images/Emo46.gif

אווו... בחורה ששותה ווייט ראשן... ממש מדהים. סתם עוד קוקטייל עם שמנת. (וגם בלי השמנת זה לא כזה מדהים). עם איזה נקבות אתם מסתובבים שווייט ראשן גורם לכם כזאת התרגשות?

amitelad

New member
הערכה

אני תמיד מעריך אנשים שיוצרים שמות כינוי סתם בשביל כל הודעה שהם כותבים מעניין למה? מתבייש ממה שאתה אומר? פוחד מהתגובות? אפשר לעשות ניתוח מאוד עמוק של מה שאתה עושה. או סתם לקצר את זה ל-"פחדן חסר עמוד שידרה שאין לו ביצים לעמוד מאחורי מה שהוא אומר וסתם אוהב לבקר אנשים אחרים, את הטעם שלהם ואת מה שהם אומרים, כנראה בעיקר כי אין לו דעה, טעם או את האינטלקט בשביל שיום אחד הוא יוכל לעשות את הבחירות הללו בעצמו" תן לי לנחש אתה שר בממשלה במקרה?

Kama_Efshar

New member
לא, אני לא מתביישת... ../images/Emo31.gif

פשוט, עד עכשיו לא היה לי ניק בתפוז. ומכיוון שאת הבכורה עשיתי בהודעה הזאת - זה מה שיצא. עד עכשיו היה פה גן ילדים נחמד, אבל עכשיו ממש עצבנתם אותי. מטפחים את הקלישאה הזאת של בנות ששותות - מה, בעצם? אם אפילו ווייט ראשן נחשב "כבד" מדי בשבילן, מה נשאר? כל מיני דברים ורודים עם מטריות? קורונה? את הטעם שלי אני מעדיפה לא לפרט מכל מיני סיבות. אני רק אגיד שאני שותה את זה סטרייט, ושזה עולה לי הרבה כסף. איזה מין יציאה זאת "טעם מעניין לבחורה"?! מה, בלוטות הטעם שלנו פועלות אחרת? או שהאינטלגינציה שלנו לא מספיק גבוהה כדי להעריך דברים כאלה? בקיצור, תפסיקו כבר עם הגישה המסריחה הזאת שמחייבת נשים להצטדק כל פעם שהן מפגינות קצת טעם. חלקן נתקעות בקוקטיילים עם המטריות רק בגלל זה (וזה רק סימפטום לשליטה הגברית עלק בכל מיני תחומים).

amitelad

New member
המממ...

תשמעי, כל מה שאני אמרתי זה שמהנשים שאני מכיר אף אחת עוד לא אהבה וויט ראשן, לא אמרתי שהן נחותות בגלל זה, זה דבר מטומטם לאמר. זה בדיוק כמו שאני אהיה נחות בגלל שאני לא אוהב קוניאק, אבל אני כן אוהב מאלט, וויסקי אירי, ארמניאק והפלא ופלא לפעמים איזה משקה נחמד ופירותי שכן, נשמה ארורה כלשהי שמה בה מטריה! מה יש לך נגד מטריה! אינשלה ירד עלייך גשם כשאת קוראת את ההודעה הזאת ואז תביני עד כמה מטריה זה דבר חשוב. נחזור למשהו טיפונת יותר רציני, עם כל הכבוד, מההודעה שלך אני שם לב שדווקא את היא זאת שלא אוהבת את הנשים ש"ניתקעו מאחורה" בקוקטיילים, למה? מה רע בזה? זה מה שהן אוהבות! כמו שאני אוהב דברים מסויימים ואת אוהבת דברים מסויימים ובין לאדן אוהב דברים מסויימים, כל אחד והטעם שלו ואין שום דבר פסול בזה. בדיוק כמו שגם אין שום דבר פסול בדעות, כל עוד הן לא פוגעות באף אחד, ואני לא חושב שהדעה שלי בקשר לנשים ווייט ראשן פוגעת באף אחד. נ.ב. וייט ראשן זה לא עוד קוקטייל שמנת: 1. המרכיבים שלו הם לא כמו של כל קוקטילי השמנת, צורת ההכנה, ההגשה הטעם הכל!!!!! פשוט לא דומים ככה גם שונים האנשים ששותים אותו. נ.נ.ב / נ.ב.ב (אני אף פעם לא ממש זוכר מה נכון) אני מתנצל שמרבית הנשים בעולם לא אוהבות וייט ראשן, או וויסקי מאלט טוב, או טקילה אניחו או לא יודע מה. אבל מצד שני אני מתנצל גם שלא כל הגברים בעולם אוהבים את המשקאות הנחמדים עם המטריות כי הם יותר מדי גבריים בשביל זה והם שותים רק דברים עם 20000000% אלכוהול. מה לעשות חרא עולם. תהני מזה שאת כן אוהבת את מה שאת אוהבת, אני נהנה מזה ואני לא שופט אף אחד וזה ממש נחמד לחיות ככה. נ.נ.נ.ב / נ.ב.ב.ב / נ.ב.נ.ב ..... אני לא חושב שהפורום הזה הוא המקום הנכון להמשיך בוויכוח הזה, אז אם את ממש רוצה הדוא"ל שלי מופיע בעמוד האישי, את מוזמנת לשלוח ו/או לפוצף לי את התיבה, מה שבא לך, לא ממש משנה.

מה הבעיה שלך?

תגידי... מה קורה איתך?? את אומרת שעיצבנו אותך פה.. התגובות שלך ממש חסרות ערך.. הבחור אמר שלא יצא לו לפגוש בנות ששותות וויט ראשן.. אז הפיוז הפמיניסטי שלך נשרף עקב חשיבה מרובה... אין הוא אמר משהו על האינטילגנציה של בנות או על בלוטות הטעם והריח שלהן.. הוא רק הציב עובדה שהוא לא פגש בנות שאוהבות את זה... אני לא מגן עליו.. יש לו את היכולת לדבר והוא בהחלט יודע איך (לפי הודעות שקראתי) אבל זה ממש מגעיל לדעתי לקרוא כזאת תגובה... זה לא הפורום למריבות בין פמיניזם לשוביניזם..

the_Dude

New member
דיברתם על המשקה האהוב עלי..

הכי חשוב בוויט ראשאן טוב זה כמובן קלוהה אמיתית וודקה איכותית סמירנוף או הכי טוב סטלוצ´ניה ואני אוהב את הוויט ראשן שליח באולד פאשן אגב המהדרין מגררים מעט מוסקט למשקה זה די מעניין.. הסיבה הכי ברורה לכך שקוקטלים עולים פחות כי פשוט מכינים אותם מהחומרים הכי זולים אני לא מכיר בר שמכין למשל לונג איילנד מסמירנוף וג´ין בומבי ורום באקרדי וכו´ וכו´ והרבה פעמים שמים חלב ולא שמנת אגב וודקה שתדעו שאבסולוט הי לא רעה אבל הרבה פרסומת וודקה דאנזקה למשל(באריזה מפח) יותר טובה ומזוקקת יותר ועולה פחות...

למעלה