המממ...
תשמעי, כל מה שאני אמרתי זה שמהנשים שאני מכיר אף אחת עוד לא אהבה וויט ראשן, לא אמרתי שהן נחותות בגלל זה, זה דבר מטומטם לאמר. זה בדיוק כמו שאני אהיה נחות בגלל שאני לא אוהב קוניאק, אבל אני כן אוהב מאלט, וויסקי אירי, ארמניאק והפלא ופלא לפעמים איזה משקה נחמד ופירותי שכן, נשמה ארורה כלשהי שמה בה מטריה! מה יש לך נגד מטריה! אינשלה ירד עלייך גשם כשאת קוראת את ההודעה הזאת ואז תביני עד כמה מטריה זה דבר חשוב. נחזור למשהו טיפונת יותר רציני, עם כל הכבוד, מההודעה שלך אני שם לב שדווקא את היא זאת שלא אוהבת את הנשים ש"ניתקעו מאחורה" בקוקטיילים, למה? מה רע בזה? זה מה שהן אוהבות! כמו שאני אוהב דברים מסויימים ואת אוהבת דברים מסויימים ובין לאדן אוהב דברים מסויימים, כל אחד והטעם שלו ואין שום דבר פסול בזה. בדיוק כמו שגם אין שום דבר פסול בדעות, כל עוד הן לא פוגעות באף אחד, ואני לא חושב שהדעה שלי בקשר לנשים ווייט ראשן פוגעת באף אחד. נ.ב. וייט ראשן זה לא עוד קוקטייל שמנת: 1. המרכיבים שלו הם לא כמו של כל קוקטילי השמנת, צורת ההכנה, ההגשה הטעם הכל!!!!! פשוט לא דומים ככה גם שונים האנשים ששותים אותו. נ.נ.ב / נ.ב.ב (אני אף פעם לא ממש זוכר מה נכון) אני מתנצל שמרבית הנשים בעולם לא אוהבות וייט ראשן, או וויסקי מאלט טוב, או טקילה אניחו או לא יודע מה. אבל מצד שני אני מתנצל גם שלא כל הגברים בעולם אוהבים את המשקאות הנחמדים עם המטריות כי הם יותר מדי גבריים בשביל זה והם שותים רק דברים עם 20000000% אלכוהול. מה לעשות חרא עולם. תהני מזה שאת כן אוהבת את מה שאת אוהבת, אני נהנה מזה ואני לא שופט אף אחד וזה ממש נחמד לחיות ככה. נ.נ.נ.ב / נ.ב.ב.ב / נ.ב.נ.ב ..... אני לא חושב שהפורום הזה הוא המקום הנכון להמשיך בוויכוח הזה, אז אם את ממש רוצה הדוא"ל שלי מופיע בעמוד האישי, את מוזמנת לשלוח ו/או לפוצף לי את התיבה, מה שבא לך, לא ממש משנה.