White Cat Escape Game מקווה שלא היה

adi 777

New member
אני יצאתי כי גנבתי פיתרון מאתר אחר

בחיים לא הייתי עולה על המטבע בשואב אבק. אתן מסיימות לבד משחקים? או נעזרות בפורומים אחרים? את האמת ורק את האמת! אם יהיה חשש לשקר אני שולחת לכן פוליגרף הבייתה.

Lady in red2

New member
אני כבר ציינתי שאני נעזרת ../images/Emo3.gif

כמובן שיש משחקים שניתן לסיים לבד, אבל הרבה לא...

3 שרונית

New member
כמה דברים להבהרה.

אחרי מלא התברברויות במישחקים, למדתי מאילנה, מקס ,אימאית וליידי, ללחוץ על כל דבר, להשתמש בטאב, ולנסות כל דבר גם אם הוא הכי לא הגיוני. אז אם קיבלת את השואב את בודקת אותו וכשאת מקליקה עליו את מקבלת מטבע, אין פה שום חכמה. ברוב המישחקים עולים על דברים במקרה, למשל המים אפילו לא שמתי לב שהבקבוק מסומן ,הקלקתי על המשקל כדי להבין מה לעשות איתו ואז ניסית לחזור אחורה, הקלקתי בטעות על הברז, ופתאום יש לי בקבוק עם מים... ברגע שמינים את הרעיון של המשחק קל לסיים אותו. הבעיה היא כשצריך לפתור קודים ויש חישובים בינאריים וכאלה, במיקרים כאלה אני נעזרת במקס. וכשהמישחק ביפנית אני משתמשת בתירגומון וכן אם אני לא מצליחה לתרגם אני נעזרת באתר אחר (נדמה לי שליידי הכירה לי אותו) אבל אני לא !! משתמשת בפתרונות, כי זה לא כייף, למה לשחק כמו תוכי?? והכי חשוב, אני משחקת בשביל הכייף שלי, לא בשביל קריאות התפעלות של אף אחד, ולא בשביל הפרס שאני אקבל ממישהו. תהנו אנשים.

מקס6

New member
שרונית , נשמה, על מה את כועסת אף אחד לא ,,,

האשים אותך בגינבה ספרותית ,או במשהו אסור ,אם את "מציצה" באתר אחר או לא ,זו בעיה רק שלך ואת חיה עם האמת ,את צריכה לעשות מה שנח לך ,,,אוהבים אותך

3 שרונית

New member
ממש לא כועסת, פשוט ציינתם

שנעזרתם פה או שם והיא שאלה איך הגענו למטבע, אז אני אמרתי גם איך אני פותרת... צריך יותר מפורום ומישחקים בשביל להכעיס אותי :)).

adi 777

New member
../images/Emo140.gif יש פה קבוצה של אנשים

שאני מאוד מחבבת ואת בינהם!לא באתי להכעיס,רציתי רק לדעת איך אתם מסיימים משחקים. אני לרוב נעזרת בפורומים אחרים מזל שהאנגלית שלי מעולה. ודרך אגב עם השואב הקלקתי עליו 60 פעם ומטבע לא יצאה רק שהצצתי בפיתרון פתאום הצלחתי. *כמו הסיפור על האוטו שמגיע למוסך ופתאום הוא הבריא* ככה זה אצלי.. לא הייתה לי כוונה להרגיז אלא להבין שיטות פעולה של אחרים. שיהיה יום טוב נ.ב את ג'ינגית? סתם סתם... צוחקיםםםםםםםםםםםםםםםם

מקס6

New member
במשחקים כאלה יש לפעמים הגיון וגם סדר ,,,

מסויים ,במקרה של המטבע בשואב ,אפילו שהיית מקליקה עליו 500 פעם לא היה עוזר לך עד שלא עשית את הפעולה שלפני ,לא רק במשחק הזה, בכל משחק יש סדר עדיפויות, מה קודם למה אם את מבינה את הכוונה .לפעמים מסך לא נפתח מכיוון שאת הפעולה שלפני לא ביצעת .

adi 777

New member
Mהמשחקים האלה שיפרו לי את החשיבה.

אין ספק שלמדתי המון מהנבירה בארכיונים של הפורום ושל פורומים אחרים ושעות של משחקים רק הועילו לשינוי חשיבה. אפשר לומר שאני בקיאה יותר מבעבר. אבל תמיד מחפשים עוד מה ללמוד.העיקר שאתה הבנת שכונותי לא הייתה רעה. תמיד טוב ללמוד עוד,תצבור ידע תגיע לחלל למרות שבזוקה הבטיח לי ב גיל 21 שחלף עבר. לא נורא נחזור לפורום נענע גם ככה תורי לשטוף שם כלים. סתם הומור של עייפות. לילה טוב וחלומות פז :)

למעלה