while my guitar ובנ(ע)ימה זאת נסיים ונלך לישון מחר יום מרגש לכולם.... לילה טוב לכולם
ב בעל האוצר New member 13/2/07 #1 while my guitar ובנ(ע)ימה זאת נסיים ונלך לישון מחר יום מרגש לכולם.... לילה טוב לכולם
ו ורד 3 New member 13/2/07 #2 ועל זה תודה ...... אחלה שיר אחלה חיפושיות....אחת אחת .... הם אצלי במועדפים .....במקום ה-1. לילה טוב חלומות נעימים ..
ועל זה תודה ...... אחלה שיר אחלה חיפושיות....אחת אחת .... הם אצלי במועדפים .....במקום ה-1. לילה טוב חלומות נעימים ..
ק קטי30 New member 13/2/07 #3 ../images/Emo29.gifליל מנוחה../images/Emo29.gif ותודה על שיר נוסטלגי ומדהים
פ פ נ ט i ם New member 13/2/07 #10 כנראה שהמנהלת נפגעה מהתוכן... <בטח גם ההודעה הזו תמחק...> בכל מקרה - לילה טוב מזל !!!
מ מזל חי New member 13/2/07 #13 רגע לפני המחיקה חחחחחחחחחחחחח לילה טוב איש מקסים ותודה (קצר אך שווה)..ויום אהבה שמח..
פ פ נ ט i ם New member 13/2/07 #14 קצר אך שווה זה בדיוק אני ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח... חג אהבה שמח מקסימונת... <בא לך איזה שרשור צ'ט ופרצוף כועס של המנהלת ? חחחחחח...>
קצר אך שווה זה בדיוק אני ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח... חג אהבה שמח מקסימונת... <בא לך איזה שרשור צ'ט ופרצוף כועס של המנהלת ? חחחחחח...>
מ מזל חי New member 13/2/07 #15 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ק קטי30 New member 13/2/07 #28 הגיע הזמן להתעדכן מותק../images/Emo6.gif עכשיו כבר באמת הצלחת לגרום לי לצחוק ובקול
פ פ נ ט i ם New member 13/2/07 #29 דבר אחד למדתי בחיים שלא חותמים על כלום בלי עט לילה טוב - אשתי מתחילה לחשוד...
ק קטי30 New member 13/2/07 #20 אקזקטלי../images/Emo88.gif יש סיבה שהשירשור נמחק מי שפתח אותו מבין בדיוק למה. אתה מזלזל בי אם את חושב ו/או מעלה בדעתך שאני מוחקת הודעה בגלל שהיא פוגעת בי אישית
אקזקטלי../images/Emo88.gif יש סיבה שהשירשור נמחק מי שפתח אותו מבין בדיוק למה. אתה מזלזל בי אם את חושב ו/או מעלה בדעתך שאני מוחקת הודעה בגלל שהיא פוגעת בי אישית
פ פ נ ט i ם New member 13/2/07 #21 היה צליל זלזול ?../images/Emo12.gif את פשוט לא מכירה את חוש ההומור שלי...