While My Guitar Gently Weeps -שאלה?

melancholy man

New member
כן אה

תמיד חלמתי לנגן על משהו, הסצנה הזו היא אולי הפעם היחידה שחלמתי להיות כלי נגינה

Barmelai

New member
אני מכיר קאבר לביטלס שמתעלה על

המקור: MOVING SIDEWALKS - I WANT TO HOLD YOUR HAND. הגרסה של המדרכות הנעות הפכה את השיר לרוק כבד וחייתי, ומוציאה ממנו אנרגיות שבבצוע התמים של הביטלס נותרו סמויות מהאוזן. אבל שוב, יתכן שזה רק אני וטעמי הקלוקל, לך תדע.

melancholy man

New member
טוב אתה ידוע כחובב רוק כבד ואכזרי

במיוחד, אגב גירסאות, הזכרנו כאן במהלך השנים כמעט כל גירסא אפשרית לשירים של הביטלס (לא שזה נכון, רק מגירסאות לשירים של הביטלס אפשר להזין עוד פורום שלם...), אבל אחד הקאברים החביבים עלי, לא הוזכר כאן מעולם נדמה לי, ואני מדבר על הגירסא של בוקר טי וה MG'S לאלינור ריגבי, פשוט מדליק מה שהם עשו שם, כל כך הרבה גרוב הם הוסיפו וזה עובד באופן מפתיע כל כך טוב, שזה מדהים.

Barmelai

New member
יש גרסה של ESPERANTO

לאלנור ריגבי, שמשתרעת על פני 10 דקות ויוצאת למקומות שהביטלס לא שיערו בנפשם שמותר בכלל. אבל פה מדובר בפרוג אשכראי. יקי איפה אתה? עזור לי!

Welsh

New member
שמעתי אותו היום בפנדורה

הוא מגניב, אין ספק, מה עוד שגם שם הם לא ניסו לחקות אלא לחדש ולשנות. עדיין אני שומר נאמנות לביטלס, הביצוע שלהם יותר מוצלח לטעמי.

Barmelai

New member
לי זה קל, אני לא מחזיק במיוחד

מהמקור, במקרה של השיר הזה

melancholy man

New member
גישתך לפורום אגדות רוק נחסמה

אנא פנה למנהלי הפורום לגבי אפשרות כתיבה בפורום בעתיד (אם אפשר בשם אחר ומאוד מאוד מרחוק)
סתם סתם, הקסם של השירים הראשונים של הביטלס הוא באמת קסם, וכמו קסם אמיתי, או שהוא תופס אותך או שלא, אי אפשר להסביר את זה וזה כמובן בסדר גמור.

Barmelai

New member
הקסם תפס, ועוד איך

רק לא החזיק מעמד עם הזמן החולף, ומה שהיה פעם גורם למשאבה לדלג רנדומלית היום משאיר אותה על קו ישר.

Barmelai

New member
וזאת הסיבה שבשבילי הביטלס מתחילים

מריבולבר, ואיתו הרוק כולו. כבר אמרתי "בשבילי"? טוב.

Welsh

New member
ד"א אם עסקינו בביצועים לשירים של

הביטלס שהוציאו מהשירים דברים שלא הורגשו במקור-קח את Help בביצוע דיפ פרפל באלבום Shades Of Deep Purple . דיפ פרפל לקחו את השיר שהביטלס ביצעו בקלילות ובכיף והם נתנו למילים גוון מלנכולי וסגרירי. אבל גם פה, אני מעדיף את הביצוע המקורי.

melancholy man

New member
בהחלט קאבר נפלא

ואגב, דוגמא הפוכה שעובדת, הביצוע של CSN&Y לבלקבירד, שבעצם עשו את מה שהביטלס עשו רק עם ההרמוניה שלהם וגם זה, עבד כמו קסם.

Welsh

New member
אני רק מדמיין לעצמי איך זה היה נשמע

וכבר זה עושה לי טוב.

Welsh

New member
מאיזה אלבום זה?

אני מחזיק רק באוסף So Far שעד עכשיו די ריצה אותי, אבל עכשיו הדלקת אותי

wawadhani

New member
לא יודעת אם רק שם

אבל יש את הגרסה ב box set שלהם תוכל לראות את הביצוע בהופעה כאן

Welsh

New member
מצחיק, בדיוק באתי לקשר לאותו קישור

תודה
איזו גירסא מקסימה, הם לא בדיוק ניסו לקחת את זה למקום אחר, אבל ההרמוניה הקולית המפורסמת שלהם תמיד עשתה לי טוב. עדיין, למרות שאני חוזר על עצמי, למקור יש לי פינה חמה בלב.

wawadhani

New member
../images/Emo140.gif

כן, הם שרים כמעט בדיוק כמו המקור, ואני אחזור על דברייך (או במילים אחרות - אחזק את דברייך) למרות ההרמוניה אין על המקור. בייחוד כשלא ממש משנים משהו משמעותי

Welsh

New member
ד"א

שמתי לב שאין ביו-טיוב את help! בביצוע של דיפ פרפל, אם את רוצה אני יכול לשלוח לך לינק לשיר, אבל אני אצטרך לשלוח לך כמסר ולא כהודעה מפני שזה לא בדיוק תואם את התקנון של הפורום (אבל אם עוד מישהו רוצה, רק שיביא לתשומת ליבי).

למעלה