which willow are you?
ל-6

ד י י ז י

New member
which willow are you? ../images/Emo58.gif ל-6

קוויז מאוד חמוד , אבל יש ספוילר לשישית בו..

dr15

New member
היי גם לי יצא אותו הדבר!!

ובאמת בשבוע האחרון אני כל הזמן חשבתי שאני מתחילה להידמות לה קצת

IDOffryn

New member
יש שם שאלה..

10. Which Willow do you identify with? The cute, shy season one Willow. The leather-clad Vamp Willow. The Willow of season four who was finally in her element. The happily gay Willow of season five. Darth Rosenberg. תסתכלו בתשובה האחרונה.. חח פעם היה גם מישהו כזה בפורום..

IDOffryn

New member
חחח יצא לי ../images/Emo58.gif6

אין לי מושג מה הקשר?? אולי אני התחיל להכניס ללקסיקון היומי שלי bored now..play now..not happy! או עדיף שלא..

IDOffryn

New member
יצא לי..../images/Emo58.gif6

אין לי מושג מה הקשר?? אולי אני התחיל להכניס ללקסיקון היומי שלי bored now..play now..not happy! או עדיף שלא..

ספויילר

לי יצא להיות דארק ובאד ווילו בלי שראיתי בכלל שישית... כאילו אני מזדהה עם כל מילה- תקראו You are Black Magic Willow. You have had too much pain or angst in your life to care about anyone or anything. You are most likely to destroy the world or in general mess stuff up just because you don´t care about anyone or anything. Break the yellow crayon, have a good cry and then hopefully, you´ll feel better. תגידו לבסוף היא נהית טובה ראו שפויה יש לי עתיד?

Skunk On Wheels

New member
גם לי יצא את זה!

לעונה 6 בסוף ווילו חוזרת לעצמה לא לדאוג.... זה שהיא כמעט השמידה את העולם - חפיף...

The Flash

New member
מי יותר מגניב(ספויילר סוף עונה 6)

magic evil willow או vampire evil willow? תנו את הצבעתכם! הקול שלי הולך לvampire evil willow! yay!

../images/Emo46.gifלי יצא שאני מגיק אוויל אז זה הכי

אז אני הולכת עם מגיק איוול ווילו וגם בגלל שווילו הערפדית החמודה התעללה באנגלוס ואני נגד!

talrv

New member
גם אני!

vampwillow rulez!! היא הייתה דמות יותר מצחיקה, הרבה פחות קודרת, והיה ניתן להזדהות איתה בדרך מסויימת לא כמו האפשרות השנייה: (ספוילר לסוף השישית!) זה תלוי לאיזה ביג באד ווילו אתם מתכוונים? זאת של 6X20, זאת של 6X21 או זאת של 6X22? כל אחת מהן הייתה שונה וכתובה אחרת.. זאת של 6X20 הייתה טובה, אבל בשאר היא סתם הייתה תוקפנית, אכזרית ולא הזדהתי איתה בכלל

buffstar

New member
לי יצא

ווילו של עונה 4 YAY, דווקא רציתי להיות ואמפ ווילו או משו
But any wiilow is good for me...

talrv

New member
I´m outgoing willow!

I´m outgoing Willow!!! yay 4 me! You are outgoing Willow. You have really come into your stride and are one with your surroundings. Everyone thinks you are super-cool, but you´re a bit worried that they´ll figure out you´re pretty normal. But you have such potential and a great attitude that you simply don´t know your worth. actually, that´s not like me at all... never mind! I´m outgoing Willow!!!!

למעלה