which SHIP are you?

4hilla4

New member
הכי טוב= גרג ווריק!!../images/Emo23.gif

תשאירו את ניק מחוץ לעסק

4hilla4

New member
לא סובלת את שרה!

אני פשוט לא מבינה מה אתם מוצאים בה!

DeepThoughts

New member
מסתבר שהמון

שרה: היא פשוט דמות כזאת אמיתית, מקסימה ג'ורג'ה: יש בה קסם אישי

Marg H

New member
אני ../images/Emo9.gif

אני, אני משתייכת לקבוצת הגרילווס. אני מעריצה של גריסום מהפרק הראשון של הסידרה, התמכרתי לקת'רין וגיל מלפני שנה ומשהו בערך שחזרתי לצפות בסדרה. קת'רין וגיל!

Lee1392

New member
אני לא כ"כ יודעת לגביהם,כי זה נראה שגריס

אוהב יותר את קת' מאשר את שרה.. ואני לא כ"כ רואה את הGSR בסדרה,אני יותר רואה את גריסום וקת'רין בקיצור...אני לא יודעת

Marg H

New member
האמת,

שאני פשוט חושבת שזה נכון, החברה הכי טובה שלו זאת קת' [למרות שהור חתיכת כלב אליה בעונות באחרונות 6-7]. האמת שלא היה את קת'רין גריסום ושרה אף פעם לא היו אמורים להיות ביחד, [אירוני, לא?
]

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאיך בפרק הזה

שהגרוש האהבל הזה של קת'רין רב איתה וגריסום צעק עליו

Marg H

New member
כן קטע טוב, האמת מה שאני הכי אוהבת זה..

אני אוהבת שבעונה חמישית אחרי הרבה פרקים שהם לא עבדו ביחד, הם עבדו על תיק ביחד ובסוף יצאו לשתות משהו אז גריסום אומר לקת' שהוא התגעגע לעבוד איתה ולתחת שלה
[אני רצינית.. זה מking baby]

DeepThoughts

New member
להם יש ציטוט אחד מעולה

קתרין באה לגיל למשרד לדבר איתו יוצא שהיא אוהבת שהיא לא עשתה סקס 6-7 חודשים הוא מסתכל עליה כזה ואומר: "איך אני יכול לעזור לך?" היא מסתכלת עליו.. אממ "עם העבודה, אני מתכוון עם העבודה" but his heart belongs to Sara

Marg H

New member
../images/Emo45.gif אחד הטובים!

Cath: My goals? Oh alright okay for starters I’d like two consecutive nights out, I would like to cut my triples to ten instead of the usual twenty, and I would love to find a reliable babysitter so that I can have some kind of a personal life. Gil: You don’t have a personal life? Catharine: I... write this down; I haven't had sex in six -- no -- seven months. Gil: How can I help? (Catherine stares at Gil in shock, her eyes wide open.) You... advance, I mean. יש לי את הקטע, בעצם את כל מה שאמרת על המחשב ויותר הם טובים!

למעלה