Which day of the week are you?

FriendlyFriend

New member
Which day of the week are you?

זה באמת Which day of the week do you most resemble? אבל זה לא נכנס לכותרת
קוויז בסדר..השאלות קצת מטומטמות..

coconut56

New member
../images/Emo46.gif ממש לא נכון!

אמרו עליי שאני רגוז עצבני וקשה! כ*ס אמא שלהם!!!!!!!!! אני שונא תוצאות לא נכונות

HaMsTeR

New member
הקוויז מאוד כייפי!../images/Emo118.gif

אבל התוצאה יצאה קצת לא מתאימה לי... אני לא איטית במיוחד...

HaMsTeR

New member
אבל אח"כ שיניתי תשובה אחת../images/Emo118.gif

ויצא לי חמישי...

HaMsTeR

New member
פיכס. ראשון זה גועל נפש!../images/Emo118.gif

שעתיים מתמטיקה, מדעים, ערבית, ערבית (שעתיים, שזה לא נורא כל כך) וספרות, שזה גם לא נורא כל כך...

ראשון זה מושלם ../images/Emo99.gif ../images/Emo57.gif

שעה מחשבים, שעתיים שיעור-מוכללת (שזה במקצועות המכונאות, אבל אנחנו לומדים כל מיני דברים. חצי שנה למדנו שירטוט ממוחשב ועכשיו אנחנו לומדים על בקרה ומערכות בקרה...) וארבע שעות אלקטרוניקה... וזה רק מגמת מוכללת כל היום כי בעיקרון אמור להיות לנו יום חופשי אבל אנחנו מגמה שמוסיפים לה שעות, כמו עיצוב אופנה, שגם הם באים ביום ראשון. בכל אופן, אני גם נורא אוהבת את כל מי שבמוכללת (כאלו אנשים נחמדים
) אז זה בכלל סבבה... ואין מתמטיקה כל היום

לא נכון!!../images/Emo10.gif../images/Emo87.gif

יום ראשון זה איכסי... אבל יום רביעי שולת..
*מתכוננת לסקילה* פעם בשבועיים אני מגיעה בשעה שניה ובשבועות שלא יש שעה ראשונה חינוך עם חצי כיתה.
שעה שניה יש עוד פעם חינוך, עם כל הכיתה. בדרך-כלל לא עושים כלום.
שעה שלישית יש אנגלית - לא עושים כלום אף פעם, כי הילדים הטיפשים לא שותקים, אז המורה נותנת בדרך-כלל עבודה שאני מסיימת ב-10 דקות וכל שאר השיעור אני מדברת/משחקת ארץ עיר עם חברה.
שעה רביעית, כאן בא החלק הפחות נחמד - שעה היסטוריה. משעמם, מאוד משעמם, אבל בסדר, המורה חביבה ובשעה לא מסםיקים לעשות הרבה.
שעתיים אחרונות - אומנות. בגלל שהכיתה שלי לא מסוגלת לשבת בשקט, כמעט כל שיעור המורה נותנת לנו "עונש" לצייר מה שאנחנו רוצים במשך כל השעתיים.
וזה מחר.. יאיי!

HaMsTeR

New member
גל, את אחד מהיצורים ברי-המזל../images/Emo118.gif

האלה שאין להם שעתיים פרקש (תנ"ך..), שעתיים הסטוריה אנגלית (אבל זוהי נקודת האור היחידה ביום האפל הזה..) והבעה, שבסך הכל המקצוע לא כזה נורא, אבל עם המורה שלי לזה
יצור מזעזע שכמותה. היום דווקא היה בסדר. בד"כ לא. ומחר- שעתיים מתמטיקה. אבל אני לא אגיד על זה כלום, מחשש שזה יתן לי מזל רע במבחן (מה?!) לפחות בגיאוגרפיה נראה סרט... ויש אנגלית.. וחינוך.

היי- זה חמוד:))))))

יצאתי יום רביעי, במקר היום הכי קצר שיש לי, ויש לי גם פיזיקה והנדסה בו, שעתיים כל אחד...:) OH WELL...

למעלה