Where's the force?!?!

SL Anubis

New member
Where's the force?!?!

שלום, אני חדש פה, בדרך כלל אני כותב בפורום סטארגייט. ביום שבת הקודם ראיתי את Revenge of the sith, ובמשך 3 ימים אחרי הסתובבתי כמעט כמו זומבי מרוב אכזבה והלם....הלם עד כמה אפשר לעשות סרט גרוע. תנו לי רק להגיד לכם שסרטי סטאר וורז הישנים תרמו כמעט לבדם לעובדה שהיום אני אוהב מדע בדיוני והם היוו חלק דיי גדול בחיים שלי פעם. אחרי שראיתי את הסרט החדש בקושי יכולתי לתאר כמה אני מאוכזב...לדעתי הוא פשוט גרוע (בלשון המעטה) ואני לא יפרט על זה פה כי יש לי יותר מדי מה להגיד עליו. למי שמעניין אותו ויש לו כח, כתבתי ביקורת עליו ב-IMDB (כל כך התאכזבתי שהגעתי למצב שהייתי חייב לכתוב משהו...). בביקורת יש ספויילרים אז מי שלא ראה את הסרט וספויילרים מפריעים לו שלא יקרא! http://imdb.com/title/tt0121766/usercomments-1907 אם זה לא עובד אז תנסו את: http://www.imdb.com/title/tt0121766/usercomments? filter=chrono;start=100 שם הכותב (אני) Y B הכותרת של הביקורת: May the force (whats left of it) be with us אם בא לכם תקראו ותגיבו, אני מקווה שיהיו פה אנשים שאני יוכל לחלוק איתם את התסכול כי אם יש דבר שממש הדהים (וגם אכזב) אותי זה כמות התגובות החיוביות שהסרט הזה זכה להם... **דרך אגב מצטער אם השרשור הזה לא במקום (בטח יש שרשור מיוחד לביקורות או משהו כזה).

SL Anubis

New member
תפסיקו להיות משוחדים

חבר'ה תפסיקו להיות משוחדים, מה שהכי מדהים אותי זה מספר המבקרים "הרציניים" שרשמו ביקורות מעולות על הסרט הזה כשלפני 6 שנים (כשיצא phantom menace) הם שחטו אותו....ולפי דעתי החדש הוא לא כזה רחוק מלהיות ברמה של הראשון(phantom)....אוקיי ברור שאין כל כך מה להשוות אבל עדיין. אז אם יש משהו שממש מציק לי זה כל המעריצים שהולכים אחרי הסרט בעיניים עצומות (אבל באמת עצומות...אחרת לא הייתם אומרים שהסרט מ-ע-ו-ל-ה וכו') ובינינו, לא משנה כמה גרוע הסרט היה יוצא, עדיין הייתם אוהבים אותו....ולמה זה מציק לי??? תקנו אותי אם אני טועה - אבל לדעתי הגיע לנו סרט פי מליון יותר טוב, וללוקאס ממש לא מגיע לקבל כאלו שבחים על הזבל שהוא יצר...! לא לדבר על המליארדים שהוא הולך להרוויח מהמוצרים הנלווים....והרי תכלס, כל הסרט הזה הוא רק בשביל זה, מסחור. אני יכול להגיד לכם שאחרי שני הסרטים הקודמים לא ציפיתי מהחדש להיות משהו מיוחד - אבל כן ציפיתי (גם לאור הביקורות) שהוא לא יהיה ביזיון בכאלו רמות. חלק מהקטע בלהיות מעריץ, זה לפעמים לדעת להעביר ביקורת על מה שאתה אוהב, אז תחשבו לרגע אם הסרט באמת היה טוב, ואם זה מה שבאמת ציפיתם ממנו להיות....

tactical

New member
אחי...

אני לא אומר שהסרט הוא יצירת אומנות גאונית שתשנה את פני האנושות... אבל הוא גם לא זבל... בסופו של דבר הוא היה סרט טוב ואין לזה שום קשר להערצה עיוורת.

the sith

New member
היי מה שלוקאס יצר עכשיו זה לא זבל!

אבל אתה צודק גם לדעתי הגיע לנו קצת יותר..אבל אתה מגזים הסרט היה מעולה אני חושב שיכולנו לקבל יותר טוב בתחום המשחק וגם טיפ טיפה בדרך נפילתו של אנאקין לצד האפל ואולי קצת התסריט זהו לא יותר מזה-הסרט היה מעולה יחסית לשניים הקודמים שהם עצמם היו טובים (Attack of the clones The phantom menace) אבל זה (Revenge of the sith )הרבה יותר טוב.

SL Anubis

New member
מה!?

".....לשניים הקודמים שהם עצמם היו טובים (Attack of the clones The phantom menace...." אתה לא יכול להיות רציני.... מילא השני אבל הראשון?! זה בדיוק מה שאני אומר כשאני מתכוון להערצה עיוורת. אחי אני לא רוצה לחשוב בכלל מה לוקאס היה עושה עם הסרט השני והשלישי אם כולם היו חושבים כמוך על הסרט הראשון... לוקאס: "מממ...וואו אם הם חשבו שהזבל הזה טוב אז למה להשקיע בשניים הבאים.." לא שה"השקעה" שלו עבדה אבל עדיין.... אני רוצה להאמין שזה ששחטו את הסרט הראשון איכשהו (אם ברמה לא מורגשת) גרם לו קצת להתעורר....

KingpinEX

New member
אין מה להתווכח על טעם

יש כאלה שחושבים שפרק 1 היה יצירת אומנות ויש אנשים שפויים שחושבים שזה סרט מעפן...

Obi Dan Kenobi

New member
יש לך פיצול אישיות? ../images/Emo3.gif

הכותרת שלך היא "אין מה להתווכח על טעם". למרות זאת, אתה כותב בסוף ההודעה- "ויש אנשים שפויים שחושבים שזה סרט מעפן". אני חושב ש-TPM היה סרט טוב, ואני שפוי. טוב, אני לא.

KingpinEX

New member
אין לי פיצול אישיות... לא נכון

כן נכון לא נכון כן נכון!

למעלה