where's Neil when you need him?

where's Neil when you need him?

טוב, אז למען תעסוקת חברי הפורום. אני ובת דודה שלי מקשקשות על זה כבר זמן מה, אז בואו קשקשו גם אתם.
מכירים את האדון גיימן?
רק משירים של טורי?
אם כן, הם גרמו לכם לחטט בו יותר?
במידה ומכירים, שכנעו אותנו למה שווה לקרוא אותו, כדי שהעצלנים שבינינו יזיזו את התחת
נו, אז הייתם בברודצקי עם כל החברה וניסיתם לקבל חתימה?
הצלחתם?
הצלחתם גם לפגוש אותו? להחליף מילה? אם כן, אנא שתפו בחוויותיכם!
מישהו יודע להסביר לי מה יש בבחור הזה שטורי כותבת עליו כ"כ? (לא מזלזלת, רק בורה. אשמח לדעת.)

../images/Emo4.gif ואולי בעצם, כבר

היו פה קשקושים עליו כשהוא היה, ובכלל, ולא חשבתי על זה.. אם אני סתם חוזרת פה על דברים אז, סליחה. אולי זה בעיקר כי אני לא מכירה את הבחור ואשמח להכיר אז אם משעמם לכם, אתם מוזמנים לעניין אותי בו..

Lovable Stray

New member
ניל ../images/Emo99.gif../images/Emo203.gif

מכירים את האדון גיימן?
ברור רק משירים של טורי? אם כבר אז להפך, הגעתי אליה דרכו. אם אפשר לקרוא לזה ככה. אם כן, הם גרמו לכם לחטט בו יותר? נואפ במידה ומכירים, שכנעו אותנו למה שווה לקרוא אותו, כדי שהעצלנים שבינינו יזיזו את התחת: ניל גיימן הוא סופר שנון וגאוני, מי שלא אוהב את הסגנון לא ישתכנע אבל מי שכן יתמכר לעד. אין עוד מישהו שכותבת כמוהו. נו, אז הייתם בברודצקי עם כל החברה וניסיתם לקבל חתימה? לצערי לא הצלחתי להגיע
מישהו יודע להסביר לי מה יש בבחור הזה שטורי כותבת עליו כ"כ? (לא מזלזלת, רק בורה. אשמח לדעת.): הוא סופר טוב, מצחיק וכנראה גם בן אדם נורא נחמד. בכל מקרה, הוא אחד הסופרים האהובים עלי.

mara jade

New member
אכלתי איתו ארוחת ערב:)

מכירים את האדון גיימן? כן:) רק משירים של טורי? לא הכרתי את טורי דרכו אם כן, הם גרמו לכם לחטט בו יותר? לא במידה ומכירים, שכנעו אותנו למה שווה לקרוא אותו, כדי שהעצלנים שבינינו יזיזו את התחת- הספרים שלו שונים הוא כותב מעולה ממליצה להתחיל מ"לעולם לא עולם" נו, אז הייתם בברודצקי עם כל החברה וניסיתם לקבל חתימה?כן הצלחתם? כמובן בכל החתמה והחתמה:) הצלחתם גם לפגוש אותו? להחליף מילה? אם כן, אנא שתפו בחוויותיכם! אז ככה גם בהרצאות שלו וגם כשנפגשנו הוא היה מהפנט, מדהים, הוא שואב אותך לתוכו...אין הבן אדם גאון....הייתה לו גם הקראה של הסיפורים שלו ויש לו משהו בקול...מהפנט. כל מה שהוא סיפר לנו בהרצאות הוא העביר בצורה כל כך מצחיקה..טוב אני אפסיק אני יכולה לדבר עליו שעות מישהו יודע להסביר לי מה יש בבחור הזה שטורי כותבת עליו כ"כ? (לא מזלזלת, רק בורה. אשמח לדעת.) כמו שכתבתי כבר הוא משאיר אחריו משהו, פשוט מצאתי את עצמי רוצה לדבר איתו שוב ושוב ושוב ושוב. הוא בן אדם מקסים ואני יכולה בהחלט לומר לך שאם היה לי כשרון כתיבה גם אני הייתי כותבת עליו שירים... .... אהם טוב אגב אני דיי חדשה פה אז היי נעים מאוד אני דניאל

mara jade

New member
זה היה ממש במקרה!

כשהזמנתי כרטיסים להרצאות שלו באייקון מישהו בטעות פלט משהו על ארוחת ערב...אז ישר הזמנתי..זה עלה דיי הרבה כסף אבל....זה היה שווה כל רגע:)

ענבאך

New member
הוא באמת נחמד.../images/Emo9.gif

כשהמאבטחים ניסו להרחיק אותנו הוא בכל זאת לקח את הספרים שלנו וחתם ונראה נורא משועשע מכל העניין וזה. (האחת החוויות היותר משעשעות באייקון)

Sedna

New member
הייתי בהרצאה שלו ../images/Emo13.gif

מכירים את האדון גיימן? בטח רק משירים של טורי? דרך המלצה של חברה אם כן, הם גרמו לכם לחטט בו יותר? כן למה שווה לקרוא אותו? הוא באמת סופר מבריק. אני לא יכולה להגיד שאהבתי את כל מה שהוא כתב, אבל מצד שני אני מכירה אנשים שמכנים את "בשורות טובות" (הספר שהוא כתב יחד עם טרי פראטצ'ט) "התנ"ך". נו, אז הייתם בברודצקי עם כל החברה וניסיתם לקבל חתימה? הייתי בקון, אבל לא ניסיתי לקבל חתימה כי היה ברור לי שהתור יהיה ארוך ומתיש. הצלחתם?
הצלחתם גם לפגוש אותו? הייתי באחת ההרצאות שלו באייקון אחרי שאני וחברה שלי הצלחנו להשיג כרטיסים ממש ברגע האחרון. גיימן מרצה בחסד ומה שזכור לי בעיקר מההרצאה הזו זה כאב הבטן שנבע מצחקוקים בלתי נשלטים
מישהו יודע להסביר לי מה יש בבחור הזה שטורי כותבת עליו כ"כ? הוא נראה לי פשוט בן אדם יוצא דופן. יש לו כשרון כתיבה אדיר וראיה די מעניינת על החיים.

למעלה