where is EFRAT

dimshik

New member
where is EFRAT

טוב שזה ממש מצחיק לעמוד בצד ולצחוק על כמה חברה שצורחים (יאן) "אפרת אפרת" ברחבי הבנין...

Efrat44

New member
אני ראיתי אתכםםםםם!!!!!!!!

אני הייתי שםםםםםםםםם
אבל לא עניתי לכם- כי זה היה מצחיייייייקקקקקק ורציתי שתמשיכווווווו!! חיחיחיחיחי

PePener

New member
זה באמת פדיחות, אבל לנו

אני כל היום הסתובבתי עם יאן ודני והם כל היום "אפרת אפרת" אפילו אני התחלתי לעשות את זה (אבל בשושו). הייתה לנו איזה הפסקה אחת שאנחנו עושים כזה: "אז מה הולכים לצעוק לאפרת?" אחחחחחחחחחחח והעיקר כל אחד מנסה לנחש ואני כבר די בטוח מי את, האמת מי שאני חושב שאת אני כבר חושד בך איזה כמה ימים, נגלה מחר אם אני צודק
.

Efrat44

New member
יוווו תגיד לי מי אתה חושב שאני...

מה לבשתי היום? איך אני נראית בערך..? ואיפה הייתי?

PePener

New member
אני לא יודע אם כדאי

כי אז אני אדפק, ובכלל פגעתי במישהי אחרת. ואז כל החשדות שלי יזרקו לפח. מה שכן - ראיתי אותך (אני לא יודע אם זה את בכלל
) היום הרבה, אבל ממש הרבה. אפילו הלכת אחרינו פעם אחת (באיזור בניין י"א). מה שכן אני כנראה היחדי שחושד בך ועדיין לא הראתי לכולם במי אני חושד (זה בגלל שזה פדיחות להצביע על איזה מישהו באמצע איזה קומה, אני ניסית לברוח היום כמה שיותר)

Efrat44

New member
חח אז נראה לי שאתה יודע מי אני...

לא עקבתי אחריכם לבניין י"א.. פשוט היה לי מתמטיקה בי"א7.. אבל בכל מקרה, אם מי שאתה חושב זאת באמת אני.. אז נראה לי שאתה יודע!!

Efrat44

New member
אז מה לבשתי היום?

ואיזה תיק יש לי..? (אם אתה זוכר...) ואז אני אגיד לך אם זאת אני!!?!!

PePener

New member
יששששששששששש ../images/Emo8.gif

איזה מגניב אני, אני כזה מלך (חחחחחחחחחחחח) איך עליתי על זה, אחחחחח טוב, אני אפסיק להתלהב כי פשוט אולי בכל מקרה זה לא את, אז... חוץ מזה, אני די בטוח שלרא עקבת אחרינו, פשוט זאת הדרך הכי "מיסתורית" של ההליכה שלך אחרינו. כל הקטע שאני מרוב בושה כבר מסתכל אחורה כל הזמן ופתאום רואה אותך, מה שהיה מאוד מצחיק, כי את צחקת כזה - נדמה לי שעוד לא נרגעת ממה שהיה איזה כמה שדקות לפני זה בבניין י"ב, חחחחחח

Efrat44

New member
חחחחחחחחחח........ ../images/Emo6.gif

לא עקבתי אחריכם!!!! אמרתי לכם כבר שאני רואה אתכם כל הזמן בבית-ספר!!! פשוט רק עכשיו התחלת לשים
לקיומי!! חחח... ובאמת היום צחקתי הרבה..... גם ממה שקרה בהפסקה.. יא'קרועיםםםםםם.. חחח
וגם כי קיבלתי 100 בסוציולוגיה!!!!! והיה היום קטעיייייםםםם בבית ספר!!!!!!

PePener

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo9.gif

בסדר בסדר, לא אמרתי שעקבת (הרי תיקנתי את עצמי). כל הכבוד על המבחן, אולי תוכלי להעביר לאסף כמה שיעורים בסוציולוגיה, חחחחח. סתם אסף תלמיד טוב, פשוט לא תמיד בא לו ללמוד (למי כן, חוץ מספורט, חיחיחי). מה שמעניין אותי זה איך את יודעת את השם שלי ושל אסף?

Efrat44

New member
יוווו תגיד לי מי אתה חושב שאני...

מה לבשתי היום? איך אני נראית בערך..? ואיפה הייתי?

asi man

New member
צדק מי שאמר ש....

הסקרנות הורגת! חחחחחח אני משתגע!!!!!! "אפרת" תעשי טובה תסדרי איזה הזזת שעון קדימה כדי שנראה אותך יותר מהר

iknow

New member
מה זה??? אני רואה שפספסתי הרבה!

אוףףףף היה לי כימיה בבנין שהיודים ואחרי זה 2 חופשיות(אנגלית) זה לא פייר...

iknow

New member
האם אני חש נימה של ציניות?

אוי איזו טעות זה המקצוע הזה!!(כמה פעמים אמרתי את זה כבר?) עכשיו אני צריך לזכור שטויות כמו היסטוריה של מפעל יווווווו אני כל כך סובל!!! טוב די מספיק לקטר!

F a i r y Girl

New member
דוגרי...? אין...

ציניות!!! בחיים לא! אני אף פעם לא התחרטתי (אני כבר שנה וחצי לומדת, מתוך ה חצי שנה מבחירתי האישית..) אחלה מקצוע לטעמי... אני רק מתחרטת שלקחתי פסיכו' סוציו' ולא פיסיקה! (או מחשבים).. מה אני אעשה הבצפר לא נתן ופשוט לא נלחמתי.. אבל אני לא מקטרת
טוב נו אני תמיד מקטרת ..

למעלה