Where do we go from here?

WhiteWitch

New member
Where do we go from here?

אז לאן ממשיכים מפה? באפי נגמרה, ונאחזנו באנג'ל. עכשיו גם זה נגמר. מה התכניות שלכם הלאה?

Rose131

New member
לראות את כל הפרקים שפיספסתי?../images/Emo29.gif

אולי אני אנסה להשיג את המארז של באפי[אני אשאיל ממישהו. אני במחסור בכסף כרגע] וסופסוף אוכל לראות את כל הסדרה

nick at noon

New member
העונה השמינית בקומיקס

כמו שנאמר כבר כאן. הסיכוי לספין אוף. הבעיה היא שג'וס לא רוצה לחזור לטלביזיה בגלל ניסיון הרע שלועם זה שביטלו לו את אנג'ל ופיירפלי. הוא לא מעוניין להשקיע את עצמו במשהו רק כדי שאחר כך יבטלו לו את זה בלי לתת צ'אנס אמיתי. כן, אלוהים עצבני. הוא דורש שאם הוא עובד על משהו אז שייתנו לו לעשות את זה כמו שהוא רוצה. את הסרט "וונדר וומן" שהוא עושה עכשיו הוא עושה בגלל שהוא קיבל זכות לקבל את כל ההחלטות כולל לוח זמנים. הוא יעבוד על הטסריט כמה זמן שהוא רוצה, הוא יהיה אחראי על הליהוק והוא יביים. והוא צודק. זה בטח מעצבן למוות לעבוד על משהו ואז שאנשים אחרים יהרסו אותו. מה שאנחנו צריכים שיקרה זה שהאולפנים יכירו בגאונות של ג'וס וייתנו לו הבטחות שהם לרוב לא נותנים. זה יקרה רק אם הוא יהפוך למצליח לא רק בביקורות אלא גם מבחינה כספית. סרניטי הצליח בביקורות אבל הוא בקושי היה ריווחי. הסיבה העיקרית היא שנושא הסרט היה לא ברור (מעט אנשים ראו פיירפלי) והשחקנים היו לא ידועים. עכשיו יש סיכוי שג'וס יוכל להפוך את הסרט וונדר וומן לסרט ענק. ויש לזה סיכוי טוב בגלל שסרטי קומיקס לאחרונה מצליחים מאוד. אם הוא ילהק שחקנית ידועה מספיק זה יגדיל את הסיכויים. אומנם הסכנה היא שאם ג'וס יצליח בסרטים הוא לא יחזור לטלביזיה. אז אני יושב ומחכה לראות מה יוצא מג'וס. בתקווה אחרי כמה סרטים מצליחים הוא יחזור לטלביזיה ואז יהיה שוב מה לראות. בנתיים אני מנסה להסתפק בהאוס וורוניקה.

City Of Angel

New member
אם כבר, אז למישהו יש את עונות2-3../images/Emo41.gif

של "באפי" שהוא כבר ראה והוא רוצה אולי למכור (או אולי אפילו להשאיל) אותם?? אני קצת מרושש עכשיו בשביל לקנות חדש, וחייב להשלים כמה פרקים. אפשר במפגש פורום..

lavender4

New member
לראות פיירפליי ../images/Emo150.gif

סדרה מצויינת! רק חבל שיש רק עונה אחת...

חע.

חשבתי שזה מה שיקרה כשבאפי נגמרה, אבל זה לא באמת עזרה שהסדרה נגמרה - אפשר לומר ההיפך. לפחות את אופטימית.

spidey 82

New member
מחכה שיפיצו DVD מתורגם של שתיהן.

או לחלופין, אם זה לא יקרה, לרכוש את הגרסאות המקוריות בעתיד. כנ"ל 'פיירפליי'. אולי אנסה את הקומיקס שג'וס יכתוב (מי שלא קרא עדיין את Tales of The Vampires, הגיע הזמן). כל מה שלא יקרה עם 3 הסדרות הללו בעתיד, אהיה שם. (אגב, יש דיבורים גם על קומיקס נוסף של 'סרניטי' [הייתה מיני סדרה שגישרה בין הסדרה לסרט] שג'וס יכתוב השנה או בשנה הבאה)

למעלה