when your'e gone

Tears Dont Fall

New member
when your'e gone

I always needed time on my own I never thought I'd need you there when I cry And the days feel like years when I'm alone And the bed where you lie is made up on your side When you walk away I count the steps that you take Do you see how much I need you right now? When you're gone The pieces of my heart are missing you When you're gone The face I came to know is missing too When you're gone All the words I need to hear to always get me through the day And make it OK I miss you I've never felt this way before Everything that I do Reminds me of you And the clothes you left they lie on my floor And they smell just like you I love the things that you do When you walk away I count the steps that you take [When You're Gone lyrics on http://www.metrolyrics.com] Do you see how much I need you right now? When you're gone The pieces of my heart are missing you When you're gone The face I came to know is missing too And when you're gone The words I need to hear to always get me through the day And make it OK I miss you We were made for each other Out here forever I know we were Yeah Yeah All I ever wanted was for you to know Everything I do I give my heart and soul I can hardly breathe, I need to feel you here with me Yeah When you're gone The pieces of my heart are missing you When you're gone The face I came to know is missing too When you're gone The words I need to hear will always get me through the day And make it OK I miss you רגע של געגוע אליו.

eshkolit32

New member
מבינה אותך לגמרי.

הגעגוע תוקף ברגעים מסוימים וכל מה שאפשר לעשות הוא להאחז בזכרונות - - -

eshkolit32

New member
אפשר גם אפשר רוטינקה

(זה תרגום חופשי שלי אז לפעמים זה יישמע קצת מוזר ולא ברור אבל בכל זאת...) תמיד היתי צריכה זמן משלי מעולם לא חשבתי שאזדקק לך שם כשבכיתי והימים שעוברים מורגשים כמו שנים כשאני לבד והמיטה שבה שכבת מסודרת בצד שלך אחרי שהלכת ספרתי את הצעדים שצעדת האם אתה רואה כמה אני זקוקה לך עכשיו? אחרי שהלכת שברי הלב שלי מתגעגעים אליך אחרי שהלכת הפנים שהכרתי חסרים גם הם אחרי שהלכת כל המילים שאני זקוקה לשמוע כדי לעבור את היום שהופכות את היום לטוב אני מתגעגעת אליך מעולם לא הרגשתי כך בעבר כל דבר שאני עושה מזכיר לי אותך והבגדים שהשארת מונחים על הרצפה ויש להם ריח בדיוק כמו שלך אני אוהבת את הדברים שאתה עושה אחרי שהלכת ספרתי את הצעדים שצעדת האם אתה רואה כמה אני זקוקה לך עכשיו? אחרי שהלכת שברי הלב שלי מתגעגעים אליך אחרי שהלכת הפנים שהכרתי חסרים גם הם אחרי שהלכת כל המילים שאני צריכה לשמוע כדי לעבור את היום שהופכות את היום לטוב אני מתגעגעת אליך נועדנו זה לזו לנצח (זה קצת נשמע כמו קטע של זוגיות......אבל כל השאר חוץ מזה מתאים לאובדן אב) אני יודעת את זה כל מה שתמיד רציתי זה שתדע שבכל מה שאני עושה אני נותנת את הלב ואת הנשמה שלי אני בקושי יכולה לנשום, אני צריכה להרגיש אותך כאן איתי אחרי שהלכת שברי הלב שלי מתגעגעים אליך הפנים שהכרתי חסרים גם הם אחרי שהלכת כל המילים שאני צריכה לשמוע כדי לעבור את היום שהופכות את היום לטוב אני מתגעגעת אליך.

למעלה