whats up with the new SKY card???

eabramov

New member
whats up with the new SKY card???

I hope the free bbc card won´t need to be replaced.... Sorry for writing in english im in L.A. for two weeks... does someone know a sat store in L.A. or the L.A. area? Thanks... Eran A

י א

New member
לך אל פרייס

החנות הכי מדליקה למוצרי אלקטרוניקה!! FRYS באנגלית. אם תוכל אולי תביא לי משהו משם??

eabramov

New member
what do u want from fry´s?../images/Emo3.gif

when I was at the amazing Fry´s in 97 it was a little expensive....but may be they changed... and i know one fry´s only next to Santa Ana...? i have to check their site for locations in LA... whats the site URL???

eabramov

New member
what do u want from Fry´s?../images/Emo3.gif

When I was at the amazing Fry´s in 97 it was a little expensive....but may be they changed... and i know one fry´s only next to Santa Ana...? i have to check their site for locations in LA... whats the site URL???

י א

New member
לזה התכוונתי

אני צריך טלפון אלחוטי מזכירה שני קווים אבל נראה לי שזה גדול עליך אז לא חשוב, אני אבי לי פעם הבאה שאהיה שם. זה נכון שיחסית לאינטרנט הם יותר יקרים, אבל אם אין ברירה וצריך ללכת לחנות, אז הם מספר אחד.

ליאורש

New member
טלפונים מארה"ב

חשוב לוודא היטה כאשר רוכשים טלפון אלחוטי מארה"ב, וזאת בשל כמה סיכות : 1. 110 וולט- ניתן לפתור עם ספק שקונים בארץ. למרות זאת המעבדות בארץ מלאות במכשירים משומשים למכירה, של אנשים שקנו טלפון בארה"ב, קנו מתאם לתקע וחיברו אותו לשקע בארץ... 2. אם המדובר במכשיר אלחוטי :תדר 2.4 ג´יגה הרץ נכנס רק לאחרונה לשימוש, או 900 מגה הרץ האסור לשימוש בארץ כלל. 3. אישור סוג : לפעמים במכס לא מאשרים הכנסת המכשיר לארץ בלי אישור סוג, לכן צריך להבריח בזהירות או קשרים במכס... ולסיום קוריוז : אחי קנה לפני כשנה מזכירה אלקטרונית ללא קלטת, מתוצרת radio shack האמריקאית. לאחר שהתקין אותה כל הפקסים ששלח מהמחשב היו נקלטים בפקס הרגיל שהיה לו, אשר המזכירה היתה מחוברת אליו ! פשוט לא להאמין : הבנאדם שולח פקס למספר כלשהו, ומיד מקבל עותק שלו אצלו בפקס. כמובן שהפקסים לא היו מגיעים ליעדם המקורי. צריך להיזהר.

י א

New member
זה נכון

אבל בפרייז כל מה שקניתי של פנסוניק עובד 10. 2.4 G עובד מצוין. אתה יודע אם בארץ יכניסו 2.4?

ליאורש

New member
SKY cards

Dear Harvey phoned BBC and they told him they are not replacing the cards. Before that, I sent them an e-mail, and they replied that they do not know of any intentions to replace cards. Sky will probably replace only subscriber cards, not expired SKY cards and not BBC cards. But we have to wait until next year to be sure. For now, do not buy cards or digiboxes with cards, until everything clears up.

י א

New member
תיקון

ליאור, הם אכן יחליפו רק כרטיסי מנוי כפי שכבר אמרתי אבל הכרטיסים החדשים כבר נמכרים למי שעושים מנוי חדש כבר כמה חודשים. מדובר רק בותיקים יותר מכמה חודשים שהם בעלי מנוי.

ליאורש

New member
תודה. מה עם כרטיסים שפג תוקפם ?

כלומר כרטיסים שהמנוי שלהם נגמר. כרטיסים אלו משמשים לצפייה רק בביביסי וכד´. האם הם צריכים להחליף גם אותם ? לא נראה לי הגיוני. אני מקווה שלא.

למעלה