what's up people?? שלום!! אני חדשה פה... אני מתה על אמינם...הוא אחלה זמר!! אוהבת את כולכם: TOX
T tox New member 22/3/03 #1 what's up people?? שלום!! אני חדשה פה... אני מתה על אמינם...הוא אחלה זמר!! אוהבת את כולכם: TOX
K keeeren New member 22/3/03 #2 היי../images/Emo8.gif הפורום די מת אבל אני פה א ברוך הבא וכמו כולנו אני גם אוהבת את אמינם! נ.ב יש פה כמו ילדים דפוקים שמקללים הרבה העניין בטיפול אל תשימי לב...
היי../images/Emo8.gif הפורום די מת אבל אני פה א ברוך הבא וכמו כולנו אני גם אוהבת את אמינם! נ.ב יש פה כמו ילדים דפוקים שמקללים הרבה העניין בטיפול אל תשימי לב...
P Psycho MC New member 22/3/03 #4 חחחחחחחחח "We're havin da situation right unda our, bitch-asses muh'fuckaz, control" בשביל כל ה** ****** ******: "המצב תחת שליטתנו" חחח
חחחחחחחחח "We're havin da situation right unda our, bitch-asses muh'fuckaz, control" בשביל כל ה** ****** ******: "המצב תחת שליטתנו" חחח
B BabyGirl 4 Ever New member 22/3/03 #5 הוא לא כ"כ מת ../images/Emo34.gif יש פה כמה הודעות שרצות היי כולם גם אני חדשה- השארתי הודעה לא מזמן
J Jade 1 New member 23/3/03 #6 ברוכה הבאה! האנשים פה די צודקים...באמת די מת פה...אבל גם די כיף פה....לא נורא מקווה שתהני! ואת צודקת אמינם באמת אחלה זמר! EMINEM RULLZZZZZZ!!!!!!
ברוכה הבאה! האנשים פה די צודקים...באמת די מת פה...אבל גם די כיף פה....לא נורא מקווה שתהני! ואת צודקת אמינם באמת אחלה זמר! EMINEM RULLZZZZZZ!!!!!!
I I Loe EMINEM New member 23/3/03 #7 ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif מקווה שתהנו כאן
D Da Judge New member 24/3/03 #9 אמינם הוא חרא של זמר.. כמו שהוא הוכיח בעצמו בHailie's Song. מצד שני, הוא בין הראפרים הכי טובים בעולם
M M ShadY New member 24/3/03 #11 תגובה קודם כל, ברוכה הבאה! בעניין הייליז סונג: בהתחלה אמינם הפתיע אותי עם השירה השקטה, אבל שהוא עלה זה היה מזעזע! הרס את כל ההתחלה הטובה... חוצמזה, ווט דה פאק? קללות בשיר אהבה? לא יודעת מה איתכם, אבל אני חיבבתי, אבל לא התלהבתי כמו אחרים.
תגובה קודם כל, ברוכה הבאה! בעניין הייליז סונג: בהתחלה אמינם הפתיע אותי עם השירה השקטה, אבל שהוא עלה זה היה מזעזע! הרס את כל ההתחלה הטובה... חוצמזה, ווט דה פאק? קללות בשיר אהבה? לא יודעת מה איתכם, אבל אני חיבבתי, אבל לא התלהבתי כמו אחרים.