whats next ??

Fuckin Angel

New member
whats next ??

מה עכשיו איזה בגרות הבאה בתור ?? אני לא זוכר אם זה ספרות או היסטוריה (כן אני עושה השנה גם היסטוריה - בית ספר דפוק) אז מי שיודע איזה אתרים יש ללמוד את המקצועות הללו אני אשמח .

נזנז

New member
לי...

לי הבגרות הקרובה היא במחשבים והיא תיהיה ביום שישי שלך אני מניחה תיהיה בהיסטוריה ביום חמישי

GeJuFan

New member
וואי גם אצלי.

הבגרות בשבוע הבא, אני אוהבת היסטוריה אבל לא כמכריחים אותי לזכור בע"פ כל פרט קטן.

וִיקוּש

New member
גם אני ככה!

אני אוהבת היסטוריה, זה מעניין ! אבל כזה מגיע ללשנן סעיפים.... לדעתי מספיק לדעת את הרעיון הכללי של הכל , חבל שמי שבודק את הבחינות לא חושב ככה!

מיצי007

New member
טחחח גם אני../images/Emo70.gif

אני ממש אוהבת מקצועות הומניים כמו היסטוריה. היום במקרה היה לי את המגן. זה כיף מאוד לקרוא היסטוריה וזה מעניין,אבל שזה מגיע על להיבחן על זה שאת אף פעם לא יודעת אם זה מספיק או לא,ואם יורידו לך ציון ועל מה
זה מקצוע בלתי מובן. ביחידה הראשונה למשל אני קיבלתי 90! ורשמתי רק 3 עמודים. בעוד שהיו כאלו שרשמו 14 עמודים וקיבלו את אותו ציון! אי אפשר לדעת פשוט.

meital17

New member
אני עברתי את כולכם ../images/Emo88.gif

אני עושה הסטוריה מוגבר כן כן, מוגבר

מיצי007

New member
זה מזה שונה.

כל ביצפר מחליט איזה בגרויות לעשות לתלמידים שלו. אני לעומת הרוב בפורום,לא עשיתי השנה את הבגרות בתנ"ך. אני סיימתי איתה שנה שעברה. וכך גם בנוגע לאזרחות. והשנה לעומת זאת אני עושה את היסטוריה היחידה השנייה,וספרות 2 יחידות חובה.... ועוד מה שהרחבתי.

GeJuFan

New member
אהה אני חושבת שזה גם קשור לתלמיד

מה היכולת שלו, מה הוא יודע ועוד דברים אחרים שנכנסים למשוואה. בכל מקרה אני לומדת אקסטרני אז מה אני יודעת.

מיצי007

New member
לא,זה לא נראה לי קשור

אצלנו כל הי"ב עושים היסטוריה,ספרות, והמקצועות שהם בחרו+ מתמטיקה 4 וחלק מ5 ואנגלית. שנה שעברה כולנו עשינו אזרחות ותנ"ך ושנה לפני כן היסטוריה ולשון...

אה בעצם בלי הסטוריה

אצלנו אזרחות ספרות תנ"ך מתמטיקה (1מ 4 או 2 מ5) הגברות (אצלנו מגבירים 2 מקצועות)אנגלית והבעה. לי נשאר ספרות אזרחות וסוציולוגיה(משעמם!!!).

shirakl

New member
לי יש הסטוריה ביום ראשון...

וזו הבגרות הקרובה שלי
ספרות שבוע אח"כ, גם ביום ראשון

למעלה