whatever

SaintJohn

New member
זאת הבחירה שלך, רועי?

אני מניח שזאת הבחירה שלך ב"אירו-ליג" בין Seasons Of Wither לבין Walk This Way. לא ברור לי לגמרי אם הכוונה בהודעה היא להצבעה או לא, כי את הבחירות יש לשרשר להודעת המשחק. אז רק תן לנו אישור פה שזאת אכן הבחירה שלך במשחק של היום, וכך נוכל להחשיב אותה בספירת הקולות

AeroTom

New member
תפתחי בידיעות במוסף 24 שעות...

עמוד 35 למטה... יש ידיעה קטנה על סטיבן שהקליט את עצמו לסיור מודרך בבוסטון,זה יכול להעביר לך כמה שניות של הנאה... גם אני די משועמם עכשיו,אני כותב את זה מהעבודה ודי עמוס לי פה היום.רוצה כבר לחזור בקרוב.שומע לי עכשיו ברקע את דטרויט 74 כדי לצבור כוחות

the freaky girl

New member
לי יהיה גרוע ביותר היום..

יש לנו ערב גיבוש ("כייף") שכבתי בבריכה (ביצה) של גן שמואל, וזה יהיה עד הלילה היום (שוב חוסר שינה.. :( ).. הקטע שאני אצטרך לשמוע את השירים הדופקים בראש ב"דיסקו" ולבריכה אני לא יכולה להיכנס בגלל אהממ.. בעיות פוריות.. בא נגיד ככה.. :( אבל אני עדיין אצטרך לראות את כל הפרחות לובשות את הבגד ים הורוד זוהר וצעקני/זרחני שלהן, ועוד אימא שואלת אותי למה אני לובשת משקפי שמש בלילה.. =\ רואים את הצבע המגעיל הזה מקילומטרים.. :( אני לא אוכל לקחת את הדיסקמן שלי לשם, כי הסוללות עדיין נטענות (היום באמצע השיר של ניין לייבס נעצר כי הן נגמרו.. :( )... ועוד היום נפטרה אימא של ידיד טוב שלי מהכיתה..
המורה הפוסטמה שלנו הודיעה לנו את זה (אבל ידעתי לפני זה..) באמצע השיעור, וסיפרה כאילו זו הרכילות האחרונה בשכונה..
קיצר, אני צריכה להתכונן נפשית.. ואני מילא מדוכאת כי אלה החליטה לא לבוא, וגם לי לא תבוא.. :( כך שאני אהיה כמעט לבד שם בין הפאקאצות והערסים.. "גיבוש".. אוח.. :( אחלו לי בהצלחה לעבור את הלילה הזה.. :(

AeroTom

New member
קחי את המוזיקה הכי טובה שתעזור לך.

ותמיד כדאי שיהיו בטריות נוספות חדשות בקרבת מקום אם את מחוץ לבית...

למעלה