what the hell?!

what the hell?!

הפורום הזה גוסס, גוסס, מת ! זהו? נגמרה העונה ה-6 ואף אחד כבר לא מגיב פה? כמה נורא! אני חושבת שצריך לעשות פעילויות פה בפורום, כדי שנהנה או משהו , הצעות יתקבלו בברכה

shirani2010

New member
צודקת במיליון אחוז אבל זה טבעי עד לספטמבר

זה ישאר ככה בערך אני אשתדל להיכנס יותר ולהעלאות מידע שאני אדע משהו

אוקיי :)

אבל , קחי למשל פורומים אחרים, למשל פורום הארי פוטר הספר, או פורום דמדומים. זה פחות או יותר אותו דבר, הספרים של הארי פוטר נגמרו, ז"א שלא ייכתבו עוד, ובכל זאת הפורום הזה פעיל כל הזמן, והם לא משתמשים בתירוץ של "נגמרו הספרים, אז עוד שלא ייכתב עוד ספר הפורום יהיה ריק" וזה אותו דבר עם הפורום של דמדומים. הספרים נכתבו כבר, ונותר לחכות עד ספטמבר בשביל הסרט האחרון, וגם שם הפורום פעיל במיוחד. למה רק פה אנו משתמשים בתירוץ של "הפורום יהיה ריק עד העונה ה-7 בספטמבר" ?

../images/Emo45.gif

אני כולכך איתך בעניין הזה! אהמ,אפשר לעשות פעילויות.. יש משחק נחמד "זה או זה" , בוחרים שני דברים מדי פעם ושואלים את מי מעדיפים ולמה..נגיד, האימפלה או הטנדר השחור שהיה לסאם (כולנו יודעים את התשובה
) . זה דיי נחמד
הייתי עושה בעצמי אם היה לי זמן-אבל היי,אם למישהו יש זמן אז בכיף!

נשמע מגניב !

זה דומה למה שבפורום הארי פוטר הספר עושים. כרגע מה שאנחנו עושים שם זה שמישהו כתב למשל "מה אתם מעדיפים- להיות יפה כמו הרמיוניVSלהיות יפה כמו ג'יני" ומי שעונה על זה , גם כותב את המשפט הבא, ואז אף אחד לא אחראי על זה ממש, כולם משחקים וכולם מביאים משפטים.

לירונת

New member
אמת אבל רוב חברי הפורום הזה (נראה לי שרוב,

אני לא יודעת כמה תלמידים וכמה סטודנטים יש פה) הם סטודנטים בתקופת מבחנים כרגע ואין להם זמן להכנס לפורום. חוצמזה שעכשיו קיץ ואנשים נוסעים, טסים, מבלים ולאו דווקא יושבים וכותבים בפורום (ואני מקנאה באנשים כאלה
) אל תדאגי, אני בטוחה שעוד כמה זמן יחזרו לפה אנשים ויהיה פה מלא :)

אין פה מה להשוות להארי פוטר...

הייתה אתמול הפריימירה של הארי פוטר,חצי מהעולם על הרגלים בגלל זה וגם ישראל XD ככה שהפורום שם ברוך השם עוד לא מת,ולא מתקרב לזה חוץ מזה שיש שם מלאמלא שחקנים שאפשר לעדכן עליהם.....ג'נסן וג'ארד לא עושים כלום כרגע ולא בטוח שהם בכלל מצלמים (לאיודעת לא מבינה בזה) לכל פורום יש את תקופת הירידה שלו....\ = או שזה נסגר או שמשהו קורה וכל הפורום על הרגלים
אגב אפשר גם לפרסם ת'פורום כדי שאנשים יבואו.....אבל אין מתנדבים \= והייתה לו פעם תקופה שהוא היה מלא באנשים והכל..את פשוט לא היית פה כדי לראות \ =

למעלה