what the fuck?????????

bugsycohen

New member
what the fuck?????????

זאת הפעם הראשונה שאני נכנס לפורום הזה ואני לא מבין כלום...... יש במאמרים מאמר על גמביט ומי שרשם את זה אומר כל מיני דברים ואני ראיתי את כל הסדרה X-MEN וגם את היותר חדש לא זוכר איך קוראים לזה וכל הדברים שהוא רשם אף פעם לא ראיתי.......... עכשיו מגיע השאלה..... האם יש עוד סדרה של אקס-מן שאני לא מכיר????? והאם אפשר להוריד אותה?????????? תעו מהר-אין לי כוח לחכות.......תודה

The Human Torch

New member
הרוב כתוב על פי הקומיקס...

ולא לפי הסדרה, למרות שאני זוכר שגם בסדרה מציגים חלק מהפרטים האלה.

dndboy

New member
../images/Emo103.gif>=[

1) לא לדבר פה על הורדות לא חוקיות... 2)תבקש יפה... לא חייבים לך פה כלום... עכשיו לתשובה כן מה שכתוב במאמרים מבוסס על הקומיקס שממנו הסידרה הגעיה..

vaiu

New member
יש הרבה

יש כמה קומיקסים של אקסמן שונים יש שני סדרות מוכרות: אקס מן (הישן והטוב ששודר ב3:31 בערוץ הראשון עד לפני כמה שנים), ואקס מן רבולושיין, שזה סאקס אס לגמרי, וזה מבוסס על קומיקס... הכל בגלל שמארוול רוצים לחלוב כמה שיותר כסף עם כל רעיון האקסמן...

seed20

New member
לא מסכים

אקס-מן רוולושן היא סדרה חמודה מאוד, ולילדים שלא נחספו עדיין לעולם האקס-מן היא אחלה קרש קפיצה. ברור שלאנשים שגדלו עם הסדרה הישנה (כמוני) כל דבר אחר יראה מופלץ אבל בכללי זאת סדרה די מעניינת שאפילו מדי פעם יש פרקים שהם ממש מצויינים ומציגיפם את תכולתו של עולם הקומיקס בצורה מצויינת לא פחות מהסדרה הישנה.

למעלה