what r u gonna do tonight ? that is, on friday. comeon, spill. kat
C CosmikDebris New member 10/5/03 #2 משלים שעות שינה אבל מחר, פראטינג. איזה כיף שיש יום ראשון. יאי סיימתי ת'פאקינג מחזה
M MissUnKnown New member 10/5/03 #3 ___ יום שישי כבר עבר עכשיו זה יום שבת בבוקר... בכול מקרה אני עכשיו הולכת לקנות לאמא מתנה ליום האם... אחרי זה טסה ללמוד במוזאון(על מלחמת העולם הראשונה) אחרי זה הולכת להפגש עם חברים ובחמד נוסעת לארוחה ישראלית טיפשוית לכבוד יום העצמאות.
___ יום שישי כבר עבר עכשיו זה יום שבת בבוקר... בכול מקרה אני עכשיו הולכת לקנות לאמא מתנה ליום האם... אחרי זה טסה ללמוד במוזאון(על מלחמת העולם הראשונה) אחרי זה הולכת להפגש עם חברים ובחמד נוסעת לארוחה ישראלית טיפשוית לכבוד יום העצמאות.
ש שירנושקה New member 10/5/03 #4 אמממ.... שומדבר... אבל מחר אני יוצאת למסיבת יומולדת של ידיד ולפני זה לארוחת ערב אצל חברה... (יהודים...)
אמממ.... שומדבר... אבל מחר אני יוצאת למסיבת יומולדת של ידיד ולפני זה לארוחת ערב אצל חברה... (יהודים...)
S sivani New member 10/5/03 #5 היום בערב כלום עד כמה שידוע לי אבל מחר אני אצל חברה ישראלית שלי,שעושה מסיבה אצלה לכמה אנשים. יהיה מגניב וזה גם ביומולדת של אבא שלי. וביום ראשון אני נוסעת לטיול.
היום בערב כלום עד כמה שידוע לי אבל מחר אני אצל חברה ישראלית שלי,שעושה מסיבה אצלה לכמה אנשים. יהיה מגניב וזה גם ביומולדת של אבא שלי. וביום ראשון אני נוסעת לטיול.