גורמי המתח
* אסור להם להפוך לזוג מבחינת ה-FBI, לא? אם זה כך, אני לא בטוחה שסקינר היה מרוצה. כאילו, יש מספיק אש שמופנית כלפיהם, אז זה בערך הדבר האחרון שהם צריכים. סקינר גם היה חושש שזה יפגע להם בשיקול הדעת ובמקצועיות. אבל באופן אישי הוא כן היה שמח בשבילם. * לדעתי אם הם היו זוג בלי לחשוף את זה, זה לא נקרא לגמרי להיות זוג. אם אני הייתי נמצאת במערכת יחסים שהייתי צריכה להסתיר, זה היה עושה לי הרגשה מאוד לא טובה לגבי הקשר. גם מאלדר הוא לא בנאדם שמסתיר דברים כאלה, אז נראה לי שאם הם היו יחד, זה לא היה בסודיות. * CSM? לא נראה לי שמבחינתו זה היה משנה משהו, הוא גם ככה בטוח שהם מאוהבים. * סקאלי הרגישה לא בנוח להתעמת עם דיאנה בגלל מאלדר? אבל מאלדר כבר לא בקשר איתה! * מאלדר היה מפחד להגן על דיאנה? אני דווקא לא בטוחה, הוא די עקשן. לדעתך אם הם היו זוג הסיפור של דיאנה היה נפתר יותר בקלות כי לשניהם היה קל יותר לצאת נגדה, אבל אני מוסיפה שזה גם היה יכול לסבך, כי יכול להיות שהיתה נוצרת להם מזה מריבה רצינית. הטיעונים היו הופכים ממקצועיים לסופר-אישיים וסקאלי היתה אולי נפגעת. * למה את בטוחה שהנשיקה ביניהם היתה גורמת להם להפוך לזוג?