What IF

What IF

מאמר נחמד מבית ESPN שמעלה כמה שאלות מה אם.... מעבר למשחק הנחמד (שבהחלט אפשר ליבא לפורום - מה אם מייקל ג'ורדן מודיע ב1984 שהוא מודה לבולס על הבחירה בו, אבל הוא רוצה לשחק בייסבול, ניחוש ראשוני - היה לנו מנהל פורום אחר), יש שם כמה דברים שחידשו לי, כמו זה שדאנקן היה קרוב לחתימה באורלנדו (למרות שנראה לי שיש כאן מתיחה של המושג קרוב. הם נתנו הצעה, והוא סירב), ואיך דטרויט קיבלו את הבחירה ה2 ב2004. ועולה גם שאלה רצינית: האם היה פאול פליי בטרייד של גארנט? נראה שגם גולדן סטייט וגם הבולס נתנו הצעות טובות בהרבה מזו של הסלטיקס (אם כי לגבי גולדן סטייט, לא נראה לי שזו לא הייתה ההצעה שלהם), וההצעה הראשונית של הסלטיקס הייתה לתת את אותם שחקנים שהגיעו בהתחלה + בחירה 5. למיטב ידיעתי זה נפל בגלל וטו של גארנט, אבל שמעתי גם שמקהייל סירב. מה גרם לו לשנות את דעתו, ולקחת עסקה שפחות טובה לו?

Or Amit

New member
לגבי דאנקן

זה לא כזו מתיחה של המושג "קרוב". כנראה שבאמת התואר של העונה המקוצרת היה מה שהפיל את המטבע לצד של סן אנטוניו. דאנקן והיל היו חברים קרובים מאד והתקרבו עוד יותר בזמן שביתת השחקנים. היה להם איזשהו סיכום בע"פ להגיע יחד לאותה הקבוצה (שניהם הרי סיימו חוזה יחד) ע"מ ליצור יחד שושלת. כאמור, הספרס לקחו את אותה העונה, ודאנקן שוכנע להשאר בסן אנטוניו.

Or Amit

New member
וכמה what if-ים שלי

מה אם דטרויט מקבלים את הבחירה השניה ב2003, אבל במקום לבחור בדארקו הם מביאים את כריס בוש? (אני לא אומר כרמלו, כי היה להם את פרינס על העמדה הזו)
מה אם פיל ג'קסון מחליט בקיץ 1999 לחתום ולאמן את הניו יורק ניקס?
מה אם הלייקרס מעבירים את קובי בראיינט לאורלנדו בתמורה לטרייסי מקגריידי?

Or Amit

New member
וכמה what if-ים שלי

מה אם דטרויט מקבלים את הבחירה השניה ב2003, אבל במקום לבחור בדארקו הם מביאים את כריס בוש? (אני לא אומר כרמלו, כי היה להם את פרינס על העמדה הזו)
מה אם פיל ג'קסון מחליט בקיץ 1999 לחתום ולאמן את הניו יורק ניקס?
מה אם הלייקרס מעבירים את קובי בראיינט לאורלנדו בתמורה לטרייסי מקגריידי?

אין לזה סוף

בעיקר כשמסתכלים על עסקאות מחורבנות, החל מהטרייד של ג'ו בארי קארול תמורת מקהייל ופאריש, ג'ורדון 3 בדראפט, טורונטו מוותרים על טימאק כי הוא לא מתאים להם, קרטר הולך לניו ג'רזי תמורת כלום, ומה אם דראזן לא היה נהרג? ומה אם דנליבי לא היה מתעקש לסחק עם חסרי ניסיון ומפסיד את אליפות 2000 במשחק השביעי ללייקרס? ומה אם במקום לתת את שאק למיאמי, היו נותנים אותו תמורת שחקנים טובים? או אם וייד היה בעסקה הזו? ומה אם לא היו שולחים את באטלר תמורת קוואמי? ומה אם נאש, שהיה אז שחקן חופשי לפני 3 שנים, היה מוותר על פיניקס וחותם בטורונטו, משם הוא בא, ומשחק לצידו של בוש?

WorldCenter

New member
או יותר רחוק מה הם הלייקרס

לא היו עושים את הטרייד עם ההורנטס שהביא לקבוצה את קובי בדרפט ואת ולאדה להורנטס, לדעתי ההורנטס עד היום היו בשארלוט אם זה היה קורה.

WOW איזה כתבה

צחקתי כמה דקות אחרי הקטע על אייזיה גרנט היל בריא(הסיבה שהתאהבתי בNBA) ודאנקן ביחד היה יכול להיות שילוב מדהים -אולי עם נוכחות בצבע הוא לא היה נפצע כל כך הרבה? בקשר לטרייד של גארנט: אולי חסד נעורים לאיינג ולסלטיקס ?

היה שם מידע מעניין באמת

כמו: Had they kept Boozer and signed Jones as well, the Cavs could have been the first NBA team to start two players with visible chest hair since the 1953 Fort Wayne Pistons.
.

למעלה