What do u think?

themeny

New member
What do u think?

Something i did at work. i think it can be better but i had only 4 days... what do u think??

eldarinn

New member
אפילו בחלקים הכי מלוכלכים של ת"א

לא כל כך מלוכלך - יש יותר לוק של הארלם למען האמת
מה שכם עבודה נקייה ויפה עם טקסטורות איכותיות (כרגיל).

preacher

New member
../images/Emo45.gif אין מילים

אתה גר בדרום תל אביב במקרה?
עבודת טקסטורה מצוינת, קצת מוגזמת אפילו, כמו שאני אוהב.

HP900PTW

New member
אהבתי את השלט בפינה של הרחוב

אני בטוח שאתה יכול לשפר(לא שאני הייתי יכול לעשות יותר טוב.. :)

themeny

New member
10X!

הממממ.... יש מקומות כאלה בתל אביב.... לא? מה עם האזור של התחנה המרכזית הישנה ובכלל בדרום תל אביב... אולי הגזמתי למרות שהגרסאות הקודמות שעשיתי היה הרבה פחות ליכלוך וזה לא הספיק להם. אני לא גר בדרום תל אביב אבל אני מכיר טוב את האזור :) תודה!

3dba

New member
תאורת לילה לא תזיק

כי כמה אומנים עם ספוט אחד לא עושים את העבודה טוב

gonen-y

New member
את האמת

אהבתי יותר את הסרט שלך על מרכז עזריאלי!!!!

Gorgon

New member
מדהים

שמע, באמת אין מילים, נראה מדהים. אבל...עדיין: Il type in english since its much faster for me to do so... the first poll has a Seam which is visible you should flip the UVW so it wont show. the second poll seems to have stretching marks or at least a low quality mapping feel to it. except that it looks Fantastic. do you make your textures manually in a paint program, or a mix of proceduals and digital painting?

zeevpe

New member
אתה פטיש רציני

העבודות שלך מדהימות, עוצרות נשימה. תמיד טוב לראות עבודות שלך. אתה כשרון ענק. כל כך מדוייק שזה לפעמים יותר משכנע מהמציאות עצמה. שאלה האם עבודה זו היא לצורך אנימציה כלשהי? כי אז מובנת כל העבודה הרבה. ואם לא האם לא יותר פשוט לצלם ולעבד?

themeny

New member
10x again!

אני מסכים עם כל הערות... לא נראה לי שאני יעשה משהו בקשר לזה :) אני עושה את הטקסטורות בפוטושופ (בקרוב אני יעדכן את האתר שלי עם טקסטורות נוספות). zeevpe תודה רבה!!! במקרה הזה באמת אין אנימציה ולכן זה באמת היה מטופש לבנות את זה ולא לצלם אבל לא אני קבעתי את זה וחוץ מזה אני נהנה לעשות את זה... :) צירפתי טקסטורה שעשיתי בפוטושופ בשביל הסצנה הזו.

למעלה