WHAT A LUCKY MAN HE WAS

WHAT A LUCKY MAN HE WAS

ובכן, אני מגלה יותר ויותר ( חבר שלי ) נמצא בפרטים הקטנים, ובמקרה היום הןוא הופיע במשולש פיצה פושר עם פטריות וכוס קולה ו 18 שח לשעה. אני עדין משועשע, ולא מבין איך אני כלכך מרוצה מ FUCKING משולש פיצה. טוב, הכל התחיל במבחנים ודינמיקה, לתומך טכני. המשעול הראשון היה להגיע לראיון ( VP ) אחכ, לשכנע שלמרות שאולי יש לי אובר יכולת לתפקיד, זה התפקיד של חיי. אחכ, שקרים לבנים, לגבי תחומי ענין, שניסיתי לשקר אבל בכל זאת הזכרתי שאני מתענין ברפואה משלימה. הקיצר הודיעו לי שאני בפנים. היתי אמור להתחיל בעוד כמה ימים, פתאום מתקשרים אלי להגיע מחר לעבודה. אני מגיע, בלי הרבה בבלת, נותנים לי רכב לנסוע ללקוח. וזה הענין... אני מקבל רכב וכבר ביום הראשון??? שהסיבה הרשמית שאני לא עובד היום זה שה FUCKING בוס שלי בא אלי בטענות מדוע אני לא מנדב את הרכב הפרטי שלי לטובת העבודה. טוב נו רכב זה ענין גדול. אבל פיצה??? זה מותרות, שלפי ה FUCKING מקום העבודה האחרון שלי, לא היה דבר מציאותי. ששם לא רק שלא קיבלתי ארוחה, אפילו את הפרוסה שהבאתי מהבית, היה "מותרות" אפילו לאכול אותה בזמן העבודה שמסביבך מתקנים כימיים. בזמן נסיעה, זה היה בסדר לאכול את ה FUCKING פרוסה. אז, שיקראו לי לאכול פיצה, לישתות קולה ( שזה אמנם לא בריא אבל עדיף על חומרים כימיים ) ומסביבי הרבה בחורות צעירות וכל זה עוד בזמן העבודה??? כנראה שהיתה לי הארה רצינית היום, והכל בגלל פיצה! אם היום פגשתי את אלוהים, כנראה שהוא היה שליח של פיצה. אז, בהצלחה לכולם, לכל אחד וההיזדמנות שלו לפגוש את אלוהה. * בהודעה נעשה שימוש באנגלית, כדי לשפר את ה FUCKING אוצר מילים והסלנג שלי. שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד.

kung fu

New member
אני לא בטוחה שהצלחתי

להבין במה בדיוק אתה עובד, ואם אתה מרוצה או לא....?!

למעלה