what?מה?

OR121

New member
what?מה?../images/Emo181.gif

חבורה של קוטרים!! זה לא נורא כל כך בבתי הספר האלה! זה פשוט מצריך להתרגל למסגרת מסויימת! :) בעצם אולי שאתה ישן שם במשך חמישה ימים שזה 120 שעות שזה 7,200 דקות שזה 36,000 שניות!! זה טיפה קשה אבל כשאתה אקסטרני זה טיפלה יותר קל כי יש אחה"צ פנוי(חח ממש!!) בקיצור גם שאתה אינטרני וגם שאתה אקסטרני אתה לומד כל היום ההבדל הוא שאקסטרנים לומדים בבית!:)

dogli3

New member
אענה מתוך בושה וכלימה לשכבת י'..

הוא מי'8 (או 7, אבל רב הסיכויים ש-8) ואני מרשה לך לפנות אליו אישית ולהרביץ לו!!!
(אור, בחייאת רבאק.. בשם כל השכבה- הפסק!)

mgd3

New member
כשאתה אקסטרני

זה לא טיפה יותר קל זה ממש הרבה יותר קל

OR121

New member
אהם רותם...

רותם תירגעי!! זכותי המלאה לרשום את מה שאני חושב ומה את בכלל מתערבת ? תמצאי חיים!!

dogli3

New member
י'7.

בתור מדריך אני לא יודעת (י'6), אבל בתור שחקן כדורסל הוא "על הפנים"
היה נחמד לנצח אותו ביום חמישי (אני שמרתי עליו : )... וברצינות, יש לנו מדריכים לא רעים בשכבה. אמנם לכל אחד יש את השגעונות שלו שרק אלוהים יודע מאיפה הם באים, אבל בסה"כ די בסדר. בשנה שעברה היה יותר טוב.

חחח...והוא מתלהב לי כל ארוחת

שישי שהוא ואבא שלו ניצחו ..חח:) עכשיו אני יודעת ת'אמת... ובקשר למדריים בשכבה שלכם,הם כולם בסדר פשוט צריך למצוא שפה משוטפת איתם.. פעם אחת חיכיתי למור כשהוא עשה מסדר וראיתי כמה שהאנשים בשכבה שלכם בעייתים..אצלינו בהולץ זה לא היה ככה

dogli3

New member
ללא ספק.

השפה המשותפת היא הבנת השגעונות שלהם, להסכים איתם ולחיות עם זה כאילו הם הדבר הכי טוב שקיים..

חח..ממש לא:) אף פעם לא חייתי

ככה...לא עשיתי מה שאמרו לי, אם היה צריך הייתי מתווכחת איתם ומה לא.. ואף פעם לא עשו לי כלום:)הסתדרתי עם כולם מצוין:)

dogli3

New member
לא חיים "ככה"..

מסכימים איתם. אומרים להם "טוב.. בסדר.." ועושים מה שרוצים אחר כך. אבל חשוב להסכים איתם תחילה! פוליטיקה-משהו... (נכון שלהתווכח איתם זה ממש משעשע? בתחילת שנה שעברה היה לי ויכוח עם הרס"ר עד שנכנע.. : )

hellohim

New member
לקרן..

קרן בחיית ראבק עזבי שטויות.. טכני זה טכני.. והולץ זה הולץ.. שניהם קשורים לחיל האויר ושניהם חרא.. רק שאחד יותר חרא מהשני וזה כולל את כל מי שקשור לשם כל הסגל.. ואני מצטער שזה כולל את חבר שלך.. פשוט הוא מהסגל..

Shai9388

New member
שמע עם עדיין לא הבנת...

אני אסביר לך הכל! 1.אין לך חיים 2.אתה רכוש צה"ל פגום מלידה 3.במקומך עם הייתי אומר למישהו חכם למצוא חיים, בזמן שכל החיים שלי כפי שזה נראה הם סביב הביצפר. הייתי הולך ומתאבד! 4.תבין ותפנים אתה אומנם שם זמני אבל עדיין הצלקת מהמקום הזה שכבר עכשיו מתחיל להתפתח אצלך תשאר לך לכל החיים! אולי עכשיו אתה מסתכל ואומר שאנחנו מדברים שטויות אבל אתה יודע איך אומרים אין חכם כבעל הנסיון!

בדיוק הבעיה שציינתי לא מזמן

כשהייתי ט'ניק כל כך אמרו לי לעזוב..אבל לא הקשבתי להם כי חשבתי שהם סתם לא יוצלחים של הבית ספר. ועכשיו? כשאני בגיל של אותם אלו ששידלו אותי להניס רגליי מהטכני? וכמו שאומרת הפרסומת - עכשיו גם אני סבא, ומה אתן לילד שלי אם לא ורטרס אוריגינל.. והמבין יבין.

nirze

New member
טוב...

דיי תרדו ממנו!!!! הוא רק רוצה לעשות אתר....מה קרה?????!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? שיהנה....ומי שלא רוצה להשאר בטכני שיעוף!!!! (ככה יהיה יותר "אוכל".. חחחח) שבת שלום

למעלה