We've got Sakmash, who needs tomorrow

• פותח הנושא aesu
  • פורסם בתאריך

aesu

New member
We've got Sakmash, who needs tomorrow

שאלת פתיחה: יש 45 דקות עד סוף העולם- באיזה פרק תבחרו לצפות? (לא חובה גלי)

משהו שלמדתי השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו לצפות לו בשבוע הבא:
איש השבוע:
ציטוט/ביטוי השבוע:
פנטזיית רכישה/רכישת השבוע:
תוכניות לסופ"ש:
סדרה:
סרט:
ספר/פיק:
שיר:
סרטון:
תמונה/גיף:

שבוע טוב ומלא במאכלים משמינים!

aesu

New member
I get carried away, carried away, from you

שאלת פתיחה: יש 45 דקות עד סוף העולם- באיזה פרק תבחרו לצפות? (לא חובה גלי) אני כנראה אצפה בפרק של שרלוק בשביל להאריך את החיים שלי בעוד 45 דקות.

משהו שלמדתי השבוע: לשים את הרב-קו במקום שקל להוציא אותו אחר כך.
משהו טוב שקרה השבוע: ההקרנה של הסרט ולפגוש את כל מי שבאה!
משהו רע שקרה השבוע: ג'נרל בורדום.
משהו לצפות לו בשבוע הבא: אה... אמ.
איש השבוע: אתן.
ציטוט/ביטוי השבוע: טמבלר לא עזר לי בכלל. אז אני אלך על זה שאנה צעקה משהו על גיי סקס באולם מלא אנשים תמימים.
פנטזיית רכישה/רכישת השבוע: מיי פרשססס http://struckbybuffy.tumblr.com/post/43667411745/wordsdontrhyme-who-isnt
תוכניות לסופ"ש: לקרוא, אולי?
סדרה: שיימלס!! והתחלתי קאסל וזה נחמד, גם אם השחקנית הראשית נראית כמו קווין עם שיער חום.
סרט: עדיין ראלף.
ספר/פיק: התחלתי לקרוא את מחוננת בשעה טובה. אני רק בעמוד שבעים אבל יש לי תחושה טובה. והפאנפיק/פאנארט של קנדרה.
שיר: http://www.youtube.com/watch?v=gZQ5aNrwYcM
סרטון: http://www.youtube.com/watch?v=VwiP1B4CkiA היא לא אמיתית.
תמונה/גיף:

neurotica

New member
התמונה. |חושד|

וייאי, אני שמחה שאהבת את הקייס למרות שהוא עקום.

5ifi

New member
אומייגאד. הסרטון. אני לא יודעת

כאילו, זה לא טוב, אני מריירת על המחשב שלי, וחבל כאילו.
אעעעע
קשה

neurotica

New member
קורט?

אני מכירה אותו מערוץ היוטיוב של סאם טסוי, הם עושים יחד כל מיני קאברים.
http://www.youtube.com/user/kurthugoschneider

(לא ראיתי את כל הסרטון, רק את ההתחלה והתוצאה, אז אם צץ בריטי אחר באמצע, מיי באד)

Ayelet 363

New member
ממשיכה מסורת משפחתית של להיות חולה בפורים

נראה לי שכבר כמה שנים המסורת הזו נשברה, אבל שיהיה...

שאלת פתיחה: יש 45 דקות עד סוף העולם- באיזה פרק תבחרו לצפות? (לא חובה גלי) הממ... 2.16 של גלי. או הפרק המוזיקלי של באפי, כי הוא אחד משני האהובים עליי ביותר. או דוקטור הוריבל, כיטכנית הוא הדבר הגדול הראשון של ג'וס ווידון שראיתי, אז זו תהיה סוג של סגירת מעגל... אבל נראה לי ש2.16 או הפרק של באפי. או פרק כלשהו של דוקטור הו. |לאהחלטי|

משהו שלמדתי השבוע: שלא כל הרופאים טוענים שמספיק שבוע כדיי שוירוס יעבור (גרם לי להרגיש טיפה יותר טוב עם זה שאני בטוחה שאני מוזרה כשאני הרבה פעמים קצת חול הלהרבה זמן. אבל בכל זאת, אצלי זה ליורת זמן, זה עדיין מוזר). ושיש אמת מאחורי ההמלצה לא לרוץ כשחולים, אפילו לא קצת לרוץ.
משהו טוב שקרה השבוע: ממש פחדתי ללכת לרופאה (לא הלכת ימאז השחרור ואני לא מכירה אותה), אבל קיבלתי אומץ והיא מאוד נחמדה.
-ההתלבטות שלי מה ללמוד אולי נגמרה סוף סוף.
משהו רע שקרה השבוע: -פספסתי דברים חשובים כי אני חולה, ויש לי תוכניות לשבוע הבא שאני חושדת שגם יתבטלו.
-ההורים שלי ואחותי ממש הזדעזעו מהרעיון שלי שאולי אחכה שנה עד שאתחיל ללמוד, והם לא מבינים כמה זה חשוב לי.
משהו לצפות לו בשבוע הבא: אם אהיה בריאה אז אפגוש חברים שמזמן לא פגשתי ואלך סוף סוף לעלובי החיים.
איש השבוע: חברים.
תוכניות לסופ"ש: להשלים סדרות שלא ראיתי כי לא היה לי ריכוז, לקרוא (גם לזה בזמן האחרון אין לי ריכוז).
סדרה: איך פגשתי את אמא, the lizzie bennet diaries, להשלים כל מיני.
שיר: אני עדיין שומעת את השירים הקבועים שלי. וגם ג'אסט קאנט גט אינאף ו-ווי האב גוט טונייט.
סרטון: כל מיני טריילרים פאן מייד של דוקטור הו.
תמונה/גיף:

neurotica

New member
it's in the stars.

שאלת פתיחה: יש 45 דקות עד סוף העולם- באיזה פרק תבחרו לצפות? (לא חובה גלי) אחרי מחשבה ארוכה - 216. זה כנראה הפרק גלי שראיתי הכי הרבה פעמים, ויש סיבה לכך.

משהו שלמדתי השבוע: לא לנסוע בקו 71.
משהו טוב שקרה השבוע: המפגשון/סרט.
משהו רע שקרה השבוע: יותר מדי רופאים, ושבוע הבא לא נראה הרבה יותר מבטיח.

משהו לצפות לו בשבוע הבא: יום עבודה קצר הודות לפורים. משהו לא לצפות לו בשבוע הבא: חוסר חבר.
איש השבוע: אחותי כי יש לה יום הולדת היום.

ציטוט/ביטוי השבוע: ALL MAGIC COMES WITH A PRICE.
פנטזיית רכישה/רכישת השבוע: קניתי פאה ורודה. אבל כנראה לא ממש יצא לי לחגוג את פורים השנה. אבל היי, פאה ורודה זה דבר שצריך להיות לכל אחד בבית בלי קשר.
תוכניות לסופ"ש: לשלוח את החבר לחו"ל, לחגוג יום הולדת לאחותי, אולי לחגוג פורים במוצ"ש (בספק).
סדרה: וואנס.
סרט: יצורים יפהפיים, שהיה הרבה יותר מוצלח בזכותכן.

ספר/פיק: "תקציר תולדות האנושות" וכל מיני ריאקשן פיקס ל414.
שיר: האלבום החדש של פינק.

סרטון:
תמונה/גיף: התמונה של אור, הודיה, סיון ושקד עם הקייסים.

aesu

New member
את פשוט תמשיכי

לשים את המילים של השיר ככותרת עד שיגמר לך השיר?
ובאיזה שעה המסיבה הפרועה בבית שלך מתחילה...?

neurotica

New member
ב3 בבוקר.

ובאמת שזה צירוף מקרים הפעם. מתוך פלייליסט שלם של 40 שירים דווקא השיר הזה התנגן כשבחרתי כותרת.

shaharory

New member

שאלת פתיחה: יש 45 דקות עד סוף העולם- באיזה פרק תבחרו לצפות? (לא חובה גלי) המ. אפשר לראות "מכושפת" מקום סדרה?

משהו שלמדתי השבוע: היכן ממוקמת תחנת הרכבת ראשל"צ משה דיין ביחס לסינמה סיטי (רחוק). ואיפה אט"ל בתוך תל השומר.
משהו טוב שקרה השבוע: פגשתי אתכן, הכנתי/אני מכינה תחפושת, הקמתי מתחרת, חזרתי ללמוד נהיגה.
משהו רע שקרה השבוע: זנבזיפים :|, אבא שלי עצבן אותי מאודדדד, טעון שיפור בנהיגה.
משהו לצפות לו בשבוע הבא: פורים :) ושחברה מהצוות תבוא אליי להשלים גלי 4.11-4.14.
איש השבוע: 2 בנות מהצוות.
ציטוט/ביטוי השבוע: "מה לבדוק? אם הם מדברים דולפינית באזרחות?"
פנטזיית רכישה/רכישת השבוע: שיעור נהיגה. וחייבת לקנות את SBL!
תוכניות לסופ"ש: שקטטטטט כי ההורים הלכו :) לסיים Once. ולראות בנות ועוד כל מיני.
סדרה: פרק 2.04 של בנות שממש אהבתי. ואני לא אוהבת את הסדרה הזאת במיוחד
סרט: התחלתי Once.
ספר/פיק: צריכה להמשיך בשורות טובות ואני ממש רוצה אבל אני לא רוצה להירדם עליו, מה שיקרה אם אני אקרא.
שיר: שיר לשמחית ו"feliz navidad" ששיניתי לו את המילים ל"שמחית שחזרת".
סרטון: יותר צילמו אותי מאשר ראיתי סרטונים. אז נגיד הסרטון שאני עושה למישהי מהצוות "סכינים בגב" פריסטייל. ופריסטייל אומר שהוספתי דברים כמו: מעיין מתפרץ, מצריים, פירמידות, תולעים, חפרפרות, זנבזיפים, ג'וקים, נסיכות בנשף וכו'.
תמונה/גיף:

shaharory

New member
טוב, יש לנו בצוות עניין כזה שכל אחת אחראית על

מיליון דברים ובערך כל מילה שיוצאת מהפה הופכת לאחריות. אז נגיד אני א. מחזות זמר.
אז יש מישהי שהוגדרה א. פריסה (פריסה זה האוכל בין ארוחות) ובגלל שזה נושא מאוד חשוב יש לי הרבה רעיונות בנוגע אליו אבל היא הא. פריסה לכן הקמתי מחתרת, שמתבטאת בקבוצה בוואטאספ- מחתרת הפריסה, בה אני מעבירה הנחיות (עם משפטים כמו: חלוקת העבודה למחר:..., תתפזרו ותתנהגו כרגיל, הוראות נוספות יגיעו בהמשך, נא לשרוף מכתב זה...).
בינתיים אנחנו קיימים רק יומיים אבל אתמול כתבתי רשימה של כמה תורנויות לניהול הפריסה ותליתי וכתבתי בסוף: על החתום, עמית X, א. פריסה. (כי עמית השתחררה מוקדם) והתוכנית היא שביום ראשון כולנו נשבח את עמית על הרעיונות הטובים שלה.

Hey baby, I think I wanna marry you

שאלת פתיחה: יש 45 דקות עד סוף העולם- באיזה פרק תבחרו לצפות? (לא חובה גלי) כנראה מרתון חברים/ביג בנג/קומיוניטי/משהו מצחיק אחר.

משהו שלמדתי השבוע: Always have a plan B.
משהו טוב שקרה השבוע: מפגשסרט
והמתנה של שקד.
משהו רע שקרה השבוע: הפורים הזה לא עובד לי וההבנה שהולכים להיות לי הרבה מועדי ב'.
משהו לצפות לו בשבוע הבא: שאלה טובה.
איש השבוע: שייקד
ציטוט/ביטוי השבוע: הערות רנדומליות של כולן במהלך הסרט.
פנטזיית רכישה/רכישת השבוע: רכשתי השבוע סושי, זה נחשב?
תוכניות לסופ"ש: שבת אצל בויפרנד, אני מקווה להיות שיכורה.
סדרה: לא 90210.
סרט: ביוטיפול קריצ'רס.
ספר/פיק: סיכומים
שיר: השיר מהכותרת של הסכמ"ש של מאיה.
סרטון: פשוט תראו את זה http://www.upworthy.com/bullies-cal...ok-that-pain-with-him-and-then-cooked-it-into
תמונה/גיף:

aesu

New member

ועצוב לי שהחולצה לא הלכה אבל, טוב, נקווה שפעם הבאה יצא מוצלח.

למעלה