כדי שדיון יהיה דיון צריך משהו לדיין
אין פה שום נושא לדיון... שאלה כללית או משהו כזה, רק אם אנחנו מכירים את הנושא. כן אני מכיר את הנושא. סתם פרטים למי שלא יודע כלום : 2pac בוואסט נוטוריס בי אי גי' באיסט כיום וואסט ואיסט הם לא כבר שאלה של רק איפה אתה נמצא אלה גם באיזה לייבל אתה נמצא.(אמינם בווסט למי שלא יודע) למשל פיפטי בגלל שהוא בשיידי ואפטרמאט אז הוא אפשר להגיד חלק מהוואסט, למרות שלמי שיודע הוא נולד בניו-יורק ועדין חי שם, שנמצאת בחוף המזרחי. חוץ מפיפטי גם באסטה ריימס שגם הוא חתום באפטרמאט ידוע (למי שיודע) שהוא מהוואט למרות שגם הוא כמו פיפטי גר בניו-יורק. היריבות בין החופיםפ הגיעה לשיאה ב1995 - 1996 ב95 נרצח ביגי(נוטוריוס בי אי גי'), יש חשד שזה בגלל היריבות בין הצדדים, החברה של טופאק אחרי כביכול. ואחר כך ב1996 נרצח טופאק על ידי האיסט כביכול כתגובה לרצח של ביגי. (כמובן שיש גירסה שטופאק נרצח בגלל שהוא עמד לעזוב את הלייבל בראשות שוג נייט [שוג נייט אמר לטופאק להוריד את הוואסט!{אפוד מגן}]). למי שרוצה לדעת מי חבר במי אני יעשה רשימה קטנה של המפורסמים יותר... ואסט : WEST! סנופ דוג דוקטור דרה 2PAC אקסיביט אמינם באסטה ריימס דה גיים (די באמצע אבל הוא חתום באפטרמט) DMX איסט EAST ביגי גיי די די אהה.... פי די די ג'פרי (ג'ה סאקס) באד בוואיס כל מי שבמארדר אינק... אני לא מכיר יותר מידי מהאיסט... או שאני פשוט לא זוכר... אז אם אתם רוצים לדעת על עוד ראפרים תגידיו תשם ואני יגיד לכם אם אני יודע... די ברור לכם באיזה צד אני... (הצד של אמ דרה ופאק)