WEST vs. EAST 2

D gitaL

New member
WEST vs. EAST 2

שלום אנשים חזרתי וכרגיל יש לי שאלה מעצבנת! אז כולנו יודעים שהייתה מלחמה בין הווסט לאיסט. רובנו יודעים שהיא הייתה בגלל עקרונות שונים. אבל כמעט אף אחד לא יודע מה הם היו!!! אנשים... מה הם היו??? על מה בעצם נלחמו האיסט והווסט??? בבקשה תפרטו ותרחיבו כי כשהיא התחילה הייתי בגיל חד סיפרתי וממש אין לי שום מושג לגביה בבקשה תסבירו

Blood

New member
המלחמה לא היתה בין המערב למזרח..

אלא בין טופאק לביגי שכביכול יצגו את הצדדים הללו..

Blood

New member
שום עקרונות מיוחדים...

הסיפור הוא שטופאק (לוס אנג'לס) היה די מפורסם, וניו יורק נשארה בלי ראפר גדול, עד שהגיע ביגי... הם היו חברים ורבו לאחר שהברנג'ה שלי ביגי טענה שהמוסיקה של טופאק היא ממוסחרת ונועדה למכור, וכף התחילה המריבה הפרטית בין טופאק לביגי.. כל מריבה אחרת בין ראפרים (ולא חסרות כאלה..) אין לה קשר לעניני גאוגרפיה

Blood

New member
שתי הערות:

א. שלי=של ב. זה הסיפור בגדול... יש עוד הרבה פרטים, אבל זה הבסיס...

אתם יכולים לפרט יותר אם אפשר???

פשוט זה באמת מעניין... וגם אני הייתי בת 7-8 כשכל הסיפור קרה...

Blood

New member
אני לא מכיר את המאבק לפרטיו הקטנים,

ולכן אני ממליץ לך לחפש באתרים על טופאק..

Mc Bang

New member
לפי מה שאני יודע

טופאק התפרסם... ביגי הגיע... והראפ התחיל אחרי הכל בניו-יורק (ברוקלין נכון?) אז ביגי התחיל להגיד שטופאק וכל ה"ווסט" מנסים לחקות אותם וטופאק אמר שלא, שהם מקנאים וכל החרא הזה ובקיצר ככה זה התפתח עד שטופאק זייף את מותו (נראה ב13.9... יש עוד סיכוי) וביגי נרצח (שהווסט הולכים לרצוח מישהו הם באמת רוצחים אותו...:)

Pace

New member
הריב היה על עיקרון אחד:

המזרח היה בעד זכות השיבה, בעוד המערב התנגד נחרצות ודרש גדר הפרדה. נפלת על הראש? איזה עקרונות ואיזה נעליים?! בסה"כ ריב מטומטם שנבע משטויות - כבוד וקנאה.

D gitaL

New member
הם כל הזמן אמרו - שניהם (בראיונות)

שזה קטע של עקרונות ויש הפרדה בגלל עקרונות שונים וגם טופאק טען שביגי מעתיק לא ההפך קדימה מי שיודע בבקשה תענו

Pace

New member
שטויות במיץ.

איזה עקרונות ואיזה בטיח... אז "אמרו" שזה קטע של עקרונות. גם אני "אומר" שהרב בא-גד הוא הפוליטיקאי הטוב ביותר שהיה פה אי פעם. אז אמרתי. סתם טענה מטופשת של כמה פסבדו-אינטלקטואלים בתעשיית הראפ, שחשבו שזה יהפוך אותם ל"בוגרים" יותר": טופאק טען שביגי מעתיק את הסגנון, ביגי טען שלא. חלק מהראפרים במערב קינאו בכמויות מכירה של ראפרים מהמזרח, ולהפך. הנה לך ה"עקרונות" המורכבים.

למעלה