we're back in town!

לורוצה

New member
we're back in town!

from the yeshive! (טובי, ההמשך צונזר). אז לוממש חזרתי משם, ולמעשה אפילו קצת ממש להיפך,אבל צוות החייאה יוצא לפעולה! הפורום להפיכת חייו של טובי מקוונים סופית לא יפול! מי שאשם אלי! ממני תראו וכן תעשו! (אחח, יש נביאים שמספיק השם שלהם כדי לגרום לך להתמוגג)

estersh

New member
הצעה אסטרטגית

לפתוח אשכול מומולדת תפוזי לטובי. כי כמו שהפנמתי, אין כמו שרשור מזל"ט לעורר גם שדים מרבצם. במקביל, כשכולם פה, לפתוח שרשורים על חייו של טובי מכוונים שונים (את החיות כבר מיצינו) ולקנח בשרשור מומולדת אמיתי ושטובי יבקש מכל מברכיו לפתוח אשכול נפרד בשבילו. ואז.. אהממ.. אז אוכל להתפטר מתפקידי הבכיר בעמותה לתעסוקת חיילים ברשת.

תפקידך?? ../images/Emo10.gif

אס טר"ש (טוראי ראשון, למי שלויודע).. עבדו עלינו.. הייתי בטוח שאני בתפקיד שעשוע משועממות ירושלמיות (צ'אלי את הטרפימהוליקית, היא הקימה כזו עמותה).. אני אומר לך.. הכל קונספירציות כאן..

לורוצה

New member
עדר הארבה, התפקדו!

1. מאחר ופורום זה מיצה את עצמו (וטובי לא יכול כבר להיכנס אליו דרך הפלאפון) עדת מכרסמי הפורומים שלנו צריכה לעבור לאכול עד תום במקום אחר. 2. הצעות יתקבלו בשמחה (ויאלצו לעבור את אישור הפלאפון של טובי). עדיפות לפורומים בתפוז. 3. שאו ברכה 4. אל"ב.

ssdd135

New member
בעבר כבר עלה

הרעיון להתנחל בפורום אנדי ריכטר השומם, ערוגת גינה אפילו פתחה שם את השרשור הראשון ככה שאם כולם מעוניינים, והפלאפון של טובי מאשר...

מה באמת טובי לא יכול להכנס לכאן ?

דרך הטלפון יותר. התכוונתי. ולשאלתכם, אכן בעודי צועדת באחד הלילות בערב ירושלמי מקפיא אצבעות (אתם יכולים לגחך לכם ממרום ה34 מעלות שפשטו על אזור החוף) הקמתי את העמותה לשעשוע ירושלמיות. חייבת ללכת החבר'ה למטה.

גם אתם קיבלתם SMSמטובי?

הוא קורא לנו לנטוש ולעבור לאנדי ריכטר. ואני שואלת האם ניכנע להפצרותיו של מסית? האם נהפוך כולנו לפורום הנידחת? נכון שהבוגד היה מראשיה וממיסדייה של עירנו הקטנה. לא תגורו מפני איש! משפט שווה לכל. לא נבגוד בך אחד העם 1 לא נעזבך שנית גמלא לא תיפול! (כדי למנוע רושם ראשוני רע על כל החדשים הכותבת נמנית על עדת מעריציו של טובי ומתנערת ברגע זה מכל מה שנכתב לעיל)

למעלה