well well...

Queen BItch

New member
well well...

אני חדשה בכלל בכל הקטע של קהילות תפוז והכל ואני מחפשת פורומים מעניינים: זה נראה כמו פורום מעניין:)... מה שכן לדעתי הסרט ה שישי(או השלישי....איך שלא סופרים אותו) היה ממש טוב!!! גם הראשון (מ-99) אהבתי. בעיקר בגלל השילוב המנצח של ליאם ניסן ויואן מגרגור- יש בניהם כימיה מדהימה על המסך! אני רואה שאתם דנים עכשיו על הסרט השני (חמישי...). הוא היה קודר מידי לטעמי. וגם הציטוט המנצח של: I love you I know... בכל אופן שיהיה לכולם יום מרגש. מי שרוצה מוזמן להגיב, לשאול....ווטאבר!

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

ובקשר לציטוט, הנה משהו שלא הרבה אנשים יודעים. במקור זה היה I love you - I love you too. אבל קארי פישר (ליאה) היתה כלכך מסוממת בזמן הצילומים שהיא לא הצליחה להגיד את זה כמו שצריך פעם אחת אפילו, אז האריסון פורד התעצבן עליה והחליט לשחק אותה בן זונה ולהגיד "אני יודע" בתורו, ובסופו של דבר החליטו להשאיר את זה כי אמרו "עד שגרמנו לקארי להגיד מה שצריך, לא נתווכח גם איתו עכשיו", וגם כי כמובן זה יותר מתאים לדמות. (אבל לא נורא, היא החזירה לו בשובו של הג´די...)

Queen BItch

New member
תודה אבל...

משתתפת....אני מבקשת! דברים קטנים אבל חשוב להביא לדיוקם! :)...

Lu Tze

New member
התכוונתי כחלק מהפורום ומכיוון

שרוב המשתתפים פה הם בנים... לא משנה, סליחה.

Padme Amidala

New member
היי, ברוכה הבאה! ואלעד, תיכנס גם!

אז קודם כל ברוכה הבאה לפורום!!!!! הסרט שאני הכי אהבתי מהטרילוגיה הישנה היה שובו של הג´דיי ומהטרילוגיה החדשה, אני מעדיפה יותר את מתקפת המשובטים. אני מקווה מאוד שתיהני כאן!! ואלעד- מה זאת אומרת הייתה מסוממת? היא אשכרה לקחה משהו? ולידיעת כולם אני מאושרת כי סימתי היום מחצית ראשונה עם ממוצע של 93 ומחר חוגגים לי יום הולדת!!! וביום שלישי אין לימודים בגלל הבחירות!! יופּי!!! סופשבוע נעים לכולם

קארי פישר היתה מכורה לסמים

במשך שנים, וצילומי "האמפריה" היו במהלך התקופה הזאת.

Padme Amidala

New member
באמת??

לא ידעתי... אבל למה ג´ורג´ לוקאס לא החליף אותה? לא חסרות שחקניות...לא היו אז שחקניות שהיו דומות לה?? אני יודעת שאז היא נחשבה לסמל סקס היסטרי וליפהפיה ענקית, וזה לא שאני אומרת שהיא לא יפה, היא יפה, אבל לא יפהפיה כמו נטלי פורטמן לדוגמה. טוב, סטנדרטים של יופי משתנים לפעמים...

Padme Amidala

New member
אוף! שחכתי לכתוב משהו!

מה שרציתי לומר זה שהיא דווקא בכלל לא נראתה מסוממת שם!!

zViper

New member
צודק!../images/Emo45.gif אפילו לאחרונה...

היתה תוכנית איתה בE! ודובר על חייה שהיתה מסוממת תקופה-מה ואף הלכה לגמילה לאחר מכן. אגב, אותו מקרה היה עם לינדה בלייר(השד במגרש השדים:)) הצפע.

zViper

New member
ברוכה הבאה לפורומינו!../images/Emo8.gif

מאי דה פורס בי וויט יו
הצפע.

Queen BItch

New member
בהקשר לקטע של קארי פישר על סמים!

...תמיד חשבתי שלוקאס היה על משהו כשהוא חשב על כל הרעיון הזה של הטרילגיה! רק אנשים תחת השפעה כבדה במיוחד יכולים להעלות רעיונות כל כך יצירתיים! לא שאני תומכת או משהו-חלילה! פשוט הניסיון מלמד... המוזיקאים הכי גדולים היו מסטולים על כל הראש כשהם חיברו את השירים הכי מדהימים!!!

Lu Tze

New member
רק תראו מה קרה למטאליקה אחרי

שאיך-קוראים-לו הלך למוסד גמילה מסמים. (אני מנצל כל הזדמנול רדת על מטאליקה החדשה ולשבח את הישנה)

Queen BItch

New member
אוקיי...אבל...

למה דווקא מטאליקה בתור דוגמא?!?!?! מה עם אנשים כמו: דיוויד בואי נירוונה אואזיס the doors Jimy Hendrix The rolling Stones Beatles יש לי עוד רשימה ארוכה!!! כמו שאמרתי אני לא מצדיקה אני פשוט אומרת עובדה קיימת!

Lu Tze

New member
למה? כי הם עדיין מנסים לשרוד

ואני מאמין שצריך לגמול אותם מיסוריהם! דרך אגב, גם מלחינים של מוזיקה קלאסית לקחו סמים (כמובן שבאותם ימים לא ידעו שזה מזיק)

Padme Amidala

New member
בקשר ליודה אני מסכימה איתך ../images/Emo8.gif

אבל בקשר לסמים לא... ג´ון וויליאמס למיטב ידיעתי לא לקח סמים מעולם והוא חיבר את כל המנגינות המדהימות של מלחמת הכוכבים. לפי דעתי הוא המלחין הכי טוב בכל הזמנים, אפילו יותר ממלחינים ממש קלאסיים כמו מוצארט או בטהובן!!

למעלה