well....hello

Mp3 GiRl

New member
well....hello ../images/Emo13.gif

היי לכולם!! אני פשוט מכורה לסדרה הגאונית הזאת...ראיתי את כל העונות לפחות 5 פעמים ועדיין לא נמאס!! חחח רציתי לשאול אם עוד מישהו שם לב..בפרק ההוא שטד ובארני יוצאים למועדון בסיינט פטי'ס דיי (עונה 3 פרק 12) אז בדקה 13:24 טד נתקל במישהי (אני לא עד כדי כך מכורה,פשוט יש לי את כל הפרקים במחשב
)...הייתכן שזו האמא?? :O

elad218

New member
יתכן כל דבר שלא נאמר מפורשות שהוא לא יתכן.

להגיד לך שזו האמא או שבתיאוריה הזו יש אפילו טיפת היגיון? לא, ממש לא. אז כן, היוצרים של "איך פגשתי" ידועים כחובבי הטעיות ותשומת לב לפרטים הקטנים, אבל התיאוריה הזו נסחפת לגמרי ולוקחת את זה רחוק מאוד. רחוק מדי לדעתי. יכול להיות שלפעמים דבר קטן שנראה חסר משמעות בתחילת פרק מקבל התייחסות בסוף פרק, אבל אף אחד לא מתכנן כמה עונות מראש ובטח שלא מלהקים שחקנית לתפקיד כ"כ הרבה זמן מראש (מה אם חס וחלילה יקרה לה משהו בזמן הזה? מה אם, מכל סיבה אחרת שהיא, היא לא תוכל לקחת חלק בצילומי העונה האחרונה?) לפי מה שהבנתי הנימוק לתיאוריה המוזרה הוא ש"אם אחת הניצבות נתקעת בטד זה לא יכול להיות סתם ככה, במקרה. חייבת להיות משמעות נסתרת או משהו עמוק יותר". א', זה לא נכון. ב', יכול להיות שזה בכלל לא היה מכוון. הרבה דברים לא מתכוננים קורים על הסט בזמן הצילומים, לא עוצרים בגלל כל שטות. תקני אותי אם אני טועה, אבל אני חושב שזה כל הבסיס של התיאוריה הזו (מלבד העובדה שאנחנו יודעים שהוא פגש את האמא במסיבה הזו, כמובן). די מגוחך, אם את שואלת אותי (אבל את לא חייבת לשאול אותי.
כל אחד שישפוט בעצמו)

למעלה