"welcome home...

BluePrint

New member
"welcome home...

it´s been to long, we´ve missed you." לאנס סובב את ראשו במהירות וכמעט נקע את צוארו בשביל לראות את הדרקון ה"קטן" שהזדחל קרוב אליהם. "שייט" הוא סינן מבין שיניו ושארית הענף שהחזיק ביד שמאל נפלה מבין אצבעותיו. "רסקין אומר שיש מושבה לא רחוק" הוא שמע את גריסטאל בזמן שהסיט את ידו להצביע על הדרקון עם החפץ השחור שלו. "מושבה? של דרקונים?" לאנס ראה בזווית עינו את לומיס נסוגה אל מחוץ לשטח הראייה של הדרקון, "הם לא יצורים מתבודדים?!, אם מטילה ביצים ושוכחת מהצאצאים ברגע שהם עוזבים?" לאנס החל להתרחק באיטיות מהדרקון בכיוון מנוגד ללומיס כשהוא מנופף ביד שמאל כדי שגריסטאל יראה: מצביע לכיוון לומיס, מצביע לכיוון הנגדי, מסמן מעגל ומקמץ אגרוף. מבלי לבדוק אם הגמד הרכוב ראה את הסימן הוא האיץ את קצב ההליכה והחל מפלס את דרכו בסבך הרחק מהדרקון.

LuPiNe

New member
"כנראה שלא...

ראסקין לא טועה בד"כ. ההסבר היחיד שיש לי הוא שאולי זאת רק אשליה, אבל אני לא לוקח את הסיכון." גריסטאל ראה בזוית העין את הסימון של לאנס, לא ממש התחשק לו להוריד את העיניים מהדרקון. הוא שינה כיוון והחל להוביל את סוסו בעקבות לאנס אל תוך הסבך. ביד אחת החזיק את המושכות, ואילו השנייה הונחה על קת גרזנו. "Better safe then sorry" חשב לעצמו.

Sabre Runner

New member
לא פה.

לומיס פילסה את דרכה דרך העצים בלי להסתכל אחורה. כשהגיעה לאזור בו העצים לא היו כל כך צפופים היא הרימה את המטה וכיוונה אותו קדימה. שוב נשמעה אותה מגינה נעימה שנשמעה בקרחת היער וקצה המטה נדלק באור כחול. היא וידאה שהאור הכחול הכי חזק בכיוון שאליה היא הולכת והמשיכה באותו כיוון.

BluePrint

New member
מה זה?!

לאנס שיחרר ענף גמיש שכופף בשביל לעבור וכמעט הצליף בפניו של גריסטאל שירד מהסוס כדי למשוך אותו מעבר לשיחים הגבוהים. הוא דרך בכוח על צמח קטן בדרכו שציפצף בתגובה, גריסטאל הטה את ראשו לראות מה השמיע את הקול אבל לאנס שהתעלם ממנו לחלוטין מייד עצר במקום ומשך מתוך בגדיו חפץ שחור וגדול מעט יותר מכף ידו. "עוד אחד?" הוא אמר לעצמו והחל לוחץ על החפץ שכנראה מחה על היחס העוין ע"י השמעת ציפצופים בטונים שונים. "יש! זה החלון שלי בחזרה." לאנס אמר שוב, הפעם כנראה גם אל גריסטאל. הוא הסתכל סביב וראה את הדרקון הקטן כמה עשרות מטרים מאחוריהם, "מצטער לעזוב אותך בפתאומיות כזאת" הוא פנה אל הגמד שכבר עמד לידו, "אבל יש לי חלון חוזר ואני צריך להגיע אליו במהירות." ומבלי מבט או מילה נוספת הוא זינק מעל לענף הנמוך שחסם את המשך דרכו, והחל בכמעט ריצה לכיוון המסלול שבחרה לומיס לעקוף את הדקונון.

LuPiNe

New member
"מה לעזא...

מה הקטע שלו עם כל החפצים השחורים האלה? ועל איזה לחון הוא מדבר לעזאזל???!!! אנחנו באמצע יער! טוב, אני לא מתכוון להישאר פה לבד." הגמד עלה על סוסו והחל לדהור בעקבות לאנס, מקווה לשים קץ לכל המיסתורין הזה אחת ולתמיד.

BluePrint

New member
זה מתחיל לעצבן.

לאנס קפץ מעל שיחים נמוכים ושבר לא מעט ענפים קטנים שעמדו בדרכו אל אותה נקודה לא ברורה בחלק אחר של היער. גריסטאל הגיע אליו מספר שניות לאחר שעצר בשטח דליל יותר בעצים וראה אותו עומד במקום עם ראשו כפוך אל החפץ שבידיו ומצפצף ללא הפסקה. "מה לפאק קורה כאן?!" לאנס כמעט צעק על החפץ, "מה לא בסדר במכשיר הזה?!" הוא הסתכל מסביב תוך התעלמות מהגמד שבחן אותו ממרומי הסוס, ואז החל שוב לרוץ כשראה את לומיס מתרחקת בין העצים. "היי! עצרי!!!" הוא צעק אחריה, "מה עשית שם קודם?, שמעתי משהוא לפני שהמכשיר שלי התריע על קרע חדש."

LuPiNe

New member
"אוקיי, מה זה המכשיר הזה ...

שאתה מחזיק כל הזמן, ועל איזה חלונות אתה מדבר?"

Sabre Runner

New member
מי? אני?

היא הסתובבה כששמעה את לאנס קורא אחריה. היא עצרה וחיכתה לשניהם שיגיעו אליה. "לא עשיתי כלום," היא אמרה בקול רגוע למרות עצבנותו הנראית לעין של מכרה, "רק ביצעתי וידוי כיוון כדי לדעת שאני הולכת בכיוון הנכון. על איזה מכשיר אתה מדבר ועל איזה קרע? ענף שרט לך את הבגדים?" היא בחנה אותו מכף רגל ועד ראש. "לא נראה לי שנקרע משהו," היא אמרה והמשיכה בדרך כאילו היא לא מחכה לתשובה.

BluePrint

New member
sorry to keep you waiting

"רגע אחד" לאנס עשה שני צעדים אחרי לומיס הגבוהה ממנו והניח יד על כתיפה כשהוא נועל את אצבעותיו. לא בשביל להכאיב אלא בשביל שלא תברח מאחיזתו. "לא אמרתי שנקרעו לי הבגדים, התכוונתי לקרע ביקום. את רואה את המכשיר הזה?" הוא אמר והרים את החפץ השחור שהחזיק, להראות לה בידו את האורות המהבהבים עליו. "זה מאפשר לי לעבור בין יקומים מקבילים דרך קרעים במציאות, ולפני שתי דקות הוא התריע על קרע שנוצר בדיוק איפה שהיית." לאנס הוריד את ידיו לצידי גופו, "איך בדיוק עשית את ה"וידוי כיוון" הזה?" הוא לחץ על המכשיר מספר פעמים והשמיע מספר ציפצופים, "את יכולה לעשות זאת שוב?"

LuPiNe

New member
"מה בדיוק אתה...

מחפש ביקומים מקבילים? אתה יכול לנדוד גם בזמן? מאיפה השגת את המכשיר הזה?" הגמד לא ממש חיכה לתשובה אחרי כל שאלה אלא פשוט ירה אותן ברצף מקווה שיענו במהרה על מנת לספק את סקרנותו ההולכת וגדלה מרגע לרגע.

Sabre Runner

New member
לא לימדו אותך כשף בבית הספר?

"ווידוי כיוון? זה אחד מהלחשים הפשוטים יותר," עיניה הצטמצמו בצורה שמתלווה לחיוך. "צריך לדעת לאן רוצים להגיע ואז צריך רק לבקש מהתבנית להראות לך את הדרך. הדרך הביתה לדוגמה," היא אמרה ומנגינה נעימה נשמעה, עולה קצת ואז יורדת. קצה המטה שלה נדלק באור כחול חזק והיא הדגימה איך האור הכי חזק בכיוון ממנו באו. "או הדרך לעיר הקרובה," היא המשיכה במהירות עם מנגינה דומה לקודמתה רק שונה בשניים או שלושה תווים בסוף. היא סובבה את המטה לדרך בה הלכה והראתה לו שהאור שם הכי חזק. "אם אתה רוצה הדרכה קבועה," היא תפסה במטה בשתי הידיים ונשמעה מנגינה דומה לשניים הקודמות רק מסובכת יותר בכמה רמות. האור הכחול ניתק מקצה המטה וריחף מולה במרחק קבוע בכיוון העיר. "אבל הוא בדרך כלל לא מחזיק הרבה זמן."

BluePrint

New member
I knew it!

"מאיפה היא מנגנת את המוסיקה?" לאנס חשב לפני שקצה המטה האיר, אבל מייד חזר להתרכז במכשיר בידו שענה בציפצוף ארוך לסוף המנגינה. "הנה זה שוב" הוא הקיש במהירות על החפץ המצפצף והתכוון להראות אותו ללומיס, אבל היא החלה כבר במנגינה חדשה שבסופה נשמע שוב ציפצוף ארוך מהמכשיר. עיניו של לאנס נפערו ולסתו צנחה. "לאן זה נעלם?!" הוא לחץ עוד מספר פעמים על החפץ השחור והפעם כמעט באלימות. "מה את עושה?!" הוא הרים את ראשו אל לומיס שסיימה את הניגון השלישי ונקודת האור הקטנה דילגה מהמטה אל האויר. "אבל הוא לא מחזיק הרבה זמן" היא אמרה והרימה את עיניה בחזרה אל לאנס. "בטח שלא מחזיק הרבה זמן! את משנה כיוון!" הוא הרים את המכשיר אל מול החושך שצריך להיות פניה והראה לה את רשימת המספרים הארוכים הכתובים עליו. "לפני רגע היה לי כאן את הכיוון של היקום האחרון שהייתי בו, והתכוונתי לחזור אליו ולתפוס ספינה בחזרה לכדור הארץ. אבל את הזזת את הקרע ועכשיו הוא מוביל ליקומים אחרים!"

Sabre Runner

New member
ידעת מה?

לומיס הורידה את ידו של לאנס בעדינות בלי להסתכל במיוחד במכשיר אותו הראה לה. "אתה לא חייב לצעוק," היא אמרה ברכות. "על איזה יקום אתה מדבר? איזו ספינה? ואיפה זה כדור הארץ?"

BluePrint

New member
לא משנה.

לאנס הוריד את ראשו וחזר ללחוץ על המכשיר שלו, "עזבי אני לא אצליח להסביר לך איפה זה "ארץ" גם אם היה לי מחשב" הוא אמר, כנראה אל החפץ. "רואה את זה" הוא החווה בידו על נקודת האור המרחפת באויר שעברה דרך ידו מספר פעמים, "זה קרע ביקום" הוא הצביע באצבעו על המכשיר שבמקום להראות את רשימת המספרים הארוכים הציג חמישה עיגולים אחד בתוך השני. מחוץ לעיגול הגדול היה משולש כחול שקודקודו הצביע החוצה, וכמעט במרכז העיגול הקטן נראתה נקודה אדומה. "הנה זה כאן, הנקודה האדומה, זה אומר שאני יכול עכשיו להעלם מפה ולהגיע לעשרות יקומים מקבילים. אבל אני רוצה להגיע ליקום שממנו הגעתי בטעות לפני כשעה, ולכן אני נשאר איתך עד שתעשי את הקסם שיפתח לי קרע ליקום ההוא."

Sabre Runner

New member
Yeah, whatever.

"אם זה מה שאתה רוצה," היא אמרה ברכות והסתובבה אל המשך השביל. היא החלה ללכת אחרי הכדור הבוהק שנשאר במרחק קבוע ממנה לא משנה לאן הלכה, מדי פעם משנה את מיקומו כדי להראות על שינוי הדרך.

LuPiNe

New member
מל"ד: סופסוף הצלחתי לסדר תאקספלורר

אני רואה שלא ממש נתקעתם בלעדי... נו, מילא. לא ממש התייחסתם לשתי ההודעות הקודמות שלי.... להמשיך הלאה?

Sabre Runner

New member
אני קראתי את ההודעות שלך בעיון.

לומיס התעלמה באלגנטיות. תרגיש חופשי להמשיך איך שאתה רוצה.

למעלה