Welcome emmy & to you all
ח חונה לרגע New member 18/8/04 #2 אהלנים יעלי מקווה שאת נהנית עד הגג ולאמי הרומנטית (וגם לכל שאר החברים) השיר שתמיד מרעיד לי מיתר ב-
E emmy5 New member 18/8/04 #3 YAELUSH SHALOM RAV ../images/Emo24.gif I AM VERY HAPPY TO SEE YOU. HOW ARE YOU? WHERE ARE YOU NOW.
נ נֵנָה New member 18/8/04 #4 יופי לראות אותך יעלי ../images/Emo6.gif שתמשיכי להינות מהטיול הנהדר ותחזרי אלינו עם מצב רוח טוב והרבה הרבה חוויות נפלאות ושוב שלא השארת אותנו לבד ומינית את חיים לדאוג לנו בהיעדרך מתגעגעת
יופי לראות אותך יעלי ../images/Emo6.gif שתמשיכי להינות מהטיול הנהדר ותחזרי אלינו עם מצב רוח טוב והרבה הרבה חוויות נפלאות ושוב שלא השארת אותנו לבד ומינית את חיים לדאוג לנו בהיעדרך מתגעגעת
מ מנורה New member 19/8/04 #8 אמי ערב טוב איזה יופי של ארמון../images/Emo47.gif זה אחד הארמונות היפים שראיתי עבודות הנגרות שם ממש אומנות. תפתחי גם את גלריה ונוכל להנות מהצילומים . כיף לראות אותך
אמי ערב טוב איזה יופי של ארמון../images/Emo47.gif זה אחד הארמונות היפים שראיתי עבודות הנגרות שם ממש אומנות. תפתחי גם את גלריה ונוכל להנות מהצילומים . כיף לראות אותך
E emmy5 New member 19/8/04 #11 מנורה יקרה,יש לי הרבה תמונות אבל, לא הולך לי כל כך בקלות . ..יש שני ארמונות שם, אחד קטן ואחד יותר גדול ,אבל לא נתנו לי לצלם בתוך הארמון . בכלל רומניה היא מאוד יפה ,אבל לא כל כך מסודרת כמו שוויץ או אוסטריה .
מנורה יקרה,יש לי הרבה תמונות אבל, לא הולך לי כל כך בקלות . ..יש שני ארמונות שם, אחד קטן ואחד יותר גדול ,אבל לא נתנו לי לצלם בתוך הארמון . בכלל רומניה היא מאוד יפה ,אבל לא כל כך מסודרת כמו שוויץ או אוסטריה .
E emmy5 New member 19/8/04 #9 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif עוד חלק מהגינה