WELCOME BACK LOTSKI

אשכולון

New member
WELCOME BACK LOTSKI

ראשית אני שמח שחזרת ותאמין לי שעוד יותר שמח שחולון ניצחה. אם אתה כל כך מקורב לחולון, אתה בודאי יודע שהסוכן של סיימון הוא אברהם פלדה שבנו הוא עוזר המאמן של חולון. לפיכך אני מניח שאתה גם יודע שלא כמו ההצהרה הראשונה שיצאה מחולון בתרועה, הרי מיילס סיימון לא ברח! פלדה כמו גם אנשי חולון ידעו כבר ביום חמישי שסיימון מתעתד לעבור לאיטליה. פלדה עוד ניסה לשכנע את סיימון להשאר רק למשחק של יום ראשון. אם חולון הייתה חותמת עם סיימון על ההסכם האחיד של איגוד הכדורסל וההסכם היה גם מאושר בבקרה התקציבית , הרי אז היה לחולון קייס. משום מה ההסכם הזה לא נחתם מעולם?! אני לא מכיר את דרוקר ואין לי שום מניע כזה או אחר להגן עליו. מצד שני אני יודע שההצעה מאיטליה הייתה ידועה לחולון ואני יודע שהסוכן האמריקאי (פליישר) הוא זה שחתם את העסקה. רעננה חתמה לחולון על טופס ההעברה!!! תאמין לי שזה בדיוק הסיפור. ובהצלחה לחולון.

עידו ל

New member
זה לא סוד..

ידוע שהגיעה לסיימון ההצעה מאיטליה וגם ידוע שככל הנראה הוא היה עוזב את חולון אבל הבהלה שהוא מיהר לעזוב את הארץ מעלה הרבה תהיות , במיוחד שהאיטלקים מודים שלא היתה להם התנגדות שישחק בחולון כי הם ממילא לא תיכננו עליו השבוע. בכל מקרה , הפרשה הזו תחקר עוד לעומק.

אשכולון

New member
לא תחקר ולא בטיח

וגם אם תחקר וגם אם רעננה הייתה מעורבת אז מה יקרה?! שום כלום לא יקרה. ובא לציון גואל. העיקר שה``אנדרדוג`` ניצח והעיקר שחזרת לתפקד כאן בפול ווליום. שיהיה בכיף.

עידו ל

New member
תודה רבה ו..

אם זה יחקר ויתברר כנכון אז כמה אנשים ברעננה יצטרכו למצוא את מקומם מחוץ לכדורסל.

עידו ל

New member
במיוחד בשביל אשכולון.

להלן דבריו של אברהם פלדה : ``כל הסיפור של מיילס סיימון הוא מוזר מאוד. אי קיבלתי בסוף השבוע טלפון מהסוכן האמריקני שלו , מרק פליישר , שביקש לשלוח אותו דחוף לליבורנו , אחרת הוא יאבד את החוזה. שאלתי אותו ` למה יש למהר , בוא נחכה ונעשה את זה אחרי המשחק ביום ראשון`. פליישר לא רצה להקשיב , מיילס היה מבולבל מאוד והוא עשה את מה שעשה. אף אחד לא יודע איפה הוא היה ביום שבת וביום ראשון. אני לא הצלחתי ליצור איתו קשר. אני לא מבין למה הוא ברח. הרי על פי החוזה בחולון , הם היו צריכים לשחרר אותו תוך 5 ימים מהרגע שהוא מבקש``. אם נסכם את הדברים , סוכנו של סיימון מצדיק למעשה את עמדת חולון ויש כאן יותר מרמז לגבי דברים מוזרים שקרו בפרשה.

למעלה