Weird Al Yankovic

roychu

New member
Weird Al Yankovic

האיש פשוט אליל! שמעתם את הפרודיות שלו? ואיך הוא מחכה קולות! ב-pretty fly for a rabbi הוא נשמע בדיוק כמו הזמר של אופספרינג! מכירים אותו, אני כמעט בטוח שכן

epitaph

New member
מכירים,מכירים...

שירים מומלצים: pretty fly for a rabbi Smells Like Nirvana The Saga Begins Jerry Springer Another One Rides The Bus Bohemian Rap City Alternative Polka

Shibby!

New member
../images/Emo45.gif

שולט!
amish paradise זה יצירת מופת (אהמממ... חחחחחח)

roychu

New member
אישית אני אוהב את...

good nutrition what if gos smokes cannabis וכמובן הקליפ האלילי של amish paradise

ענת פ.

New member
אני אוהבת את

eat it- הקליפ משעשע להחריד make my boobies one more size-עפ"י בריטני ספירס וסיפורי השדיים המתפתחים שלה

MoRibisi

New member
וואו!

What if god smokes cannabis כל כך טוב! שמעתי את זה לפני כמה ימים, והייתי בטוחה לגמרי שזה השיר המקורי עם הזמרת המקורי עד שחברתי הסבה את תשומת לבי לעובדה שזה... אמממ... לא. ואז גם טרחתי להקשיב למה שהוא שר. ענק!!!

עוגייה

New member
כן הוא ענק! ../images/Emo6.gif

אני אוהבת את Amish Paradise(וגם יש לו קליפ מעולה!) וגם את Fat(שגם הקליפ שלו טוב)

אין עליו!

אין מה לומר - הבן אדם פשוט מוכשר! ולחשוב שהוא שר את כל השירים בעצמו ומגיע לקולות כל כך דומים לאלה של הזמרים המקוריים. ושלא נתחיל לדבר על המילים בשירים שלו! הוא הכותב הכי יצירתי שאני מכיר. דרך אגב, הנה השירים שאני הכי מת עליהם: amish paradise כמובן pretty fly for a rabbie can´t watch this (mc hammer´s can´t touch this parody) numb me, drill me, floss me, bill me זו הפרודיה על השיר של U2 rye of the kayser (eye of the tiger parody) weenie in a bottle (geenie in a bottle parody)

למעלה