weekly survey

feeler

New member
weekly survey

if there was one thing, and one thing only, but it could be anything that you could bring to where you live now from Israel, what would it be? and why? I'd bring my friends as a group. why? because they're my support for everything.

Julia16

New member
אממ..אני ממש לא יכולה לחשוב....

על דבר אחד...אולי הייתי מביאה הרבה דברים, אבל אני לא חושבת שיש דבר מסויים מישראל שהייתי מביאה לפה...

kit k@t

New member
ummmmm

nothing really. i could say my friends, but they all have lives there. i could say my ex, but i am not even sure i want to see him. oh i know! my white cat we had to leave there... my orange one misses him sooo much. long live Pinky! kat

kpln

New member
aawwwwwww../images/Emo9.gif

what`s he trying to hunt?
oren

kpln

New member
../images/Emo6.gif סיוני תבין אם אני אומר

שלי זה לא מוזר שיש בן פינקי: בקן זכרון יש מישהו בשכבה של סיון שהוא פשוט ורוד. ולא יעזור לו שום דבר - הוא אפילו כמעט משויץ בזה. כבר מזמן הפסיקו לקרוא לו בשם שלו והוא פשוט פינקי וזהו...
אורן

justnoa

New member
אמממ

דיי הייתי רוצה להביא את כל החברים כקבוצה אחת, אפילו שיש להם חיים... הייתי מביאה אותם עם החיים שלהם והכל אבל אם באמת רק משהו אחד, אז את ידיד שלי ומיישרת איתו את כל מה שקרה והתבלגן או מה שלא קרה בעיקבות המעבר, מסדרת את כל מה שהתבלגן ולא דרך האי סי קיו כשלא יודעים מה קורה באמת דמאט...

למעלה