מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע השמחתי הזה?
היום השלישי, פרק 3 ו-4. ראיתי את השלישי והיה מאוד מעניין, עכשיו כשאני יודע יותר, מעניין מה יקרה ברביעי.מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע השמחתי הזה?
איפשהו נתקלתי בזה שהשם של אלישה שם זה אלישה קלארק וזה הצחיק אותיעונה 3 של Fear the Walking Dead
כל הסדרות האהובות עליי בפוסט אחדלהשלים המירוץ למיליון.
להמשיך עם secret city שגרמתם לי לראות בלי לדעת אחרי שסיימתי שלשום את 5 העונות של פרינג' מהתחלה.
השלב הבא: ה-100 מהתחלה, כן אני יודע, אני באיחור, נתמודד. ובא לי שוב person of interest מהתחלה.
אין לי כמעט דברים רצים ואני עוד רגע וחצי מסיים את התואר אז יש זמן...![]()
אז ממי להתחיל? POI? 100?כל הסדרות האהובות עליי בפוסט אחד(כאילו חוץ מהמירוץ למיליון)
ראיתי את הפרק הראשון. שווה להמשיך. לא החלטתי מה דעתי עליה, חוץ מזה שמשום מה אוהבים תמיד להראות את הצרפתים כאנשים כמזיעים מאוד ועם שיער שמנוני.המתווך-סיימתי
מגניבלהמשיך עם secret city שגרמתם לי לראות בלי לדעת אחרי שסיימתי שלשום את 5 העונות של פרינג' מהתחלה.
הפרק ה-1 ממחיש את הסדרה כולה...היא הזויהראיתי את הפרק הראשון. שווה להמשיך. לא החלטתי מה דעתי עליה, חוץ מזה שמשום מה אוהבים תמיד להראות את הצרפתים כאנשים כמזיעים מאוד ועם שיער שמנוני.
מגניב. מאוד אהבתי.
פתאום קלטתי שלא עשית את פינת הנאדה
במהלך השבוע צפיתי ב:
זמר במסיכה
המתווך-סיימתי
רופא כלבבי3
ככה זה2-סיימתי. עונה lazy האמת...ארחיב בשרשור דיונים הבא כי אני יודע שיש פה כמה שצפו.
טהרן-פרק 7, נשאר לי אחרון וזהו
ג'ודה2
אהבה חדשה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.