מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הסוכתי הזה?
בגלל הסגר קרוב לודאי שיהיה לי יותר זמן צפייה בסופ"ש.
אז אממ, פרק אחרון של ה 100 כמובן!
להמשיך במרתון שיימלס UK
המשך צפייה חוזרת בקומיוניטי (פחות מהנה מצפייה ראשונה) ובברוקלין 9-9 (אדירה)
אולי אמשיך עם העונה השנייה של עיר סודית (בנטפליקס. סדרה אוסטרלית מצוינת. מתח ופוליטיקה)
אולי אתחיל את אגדות המחר עונה 2, אם יתחשק לי.
תוכניות צפיה:
חוץ מזה הסרט The Boys in the Band בנטפליקס (שרק עכשיו אני חושב שזה נראה כאילו הוא קשור לסדרה The Boys)
כל הכבודאם כי עדיין מעסיקים אותי דברים באינטרנט (כמו שרשור סיכום חודשי)
סדרה מצוינתאולי אמשיך עם העונה השנייה של עיר סודית (בנטפליקס. סדרה אוסטרלית מצוינת. מתח ופוליטיקה)
כולם כאן בטוח יודעים מה זה...-מחר יש גם TNF.
מתפלאת עליך שאתה לא יודע שזה Tumor necrosis factorכולם כאן בטוח יודעים מה זה...
כולם כאן בטוח יודעים מה זה...
ממש!! היא גם שיחקה כאן הרבה יותר טוב מאשר בפרינג', אולי כי לא הייתה צריכה להסוות את המבטא שלה..סדרה מצוינתהמבטא של אנה טורב
אהעהעאהעהע!! שתעשה לי ילדים אוסטרליים
![]()
כן, ראיתי.ממש!! היא גם שיחקה כאן הרבה יותר טוב מאשר בפרינג', אולי כי לא הייתה צריכה להסוות את המבטא שלה..
ראית את העונה השניה? ראיתי רק את הפרק הראשון וטיפה התבאסתי שהם הולכים לכיוון שונה אז עשיתי הפסקה, אבל אני רוצה להמשיך בכל זאת
אני בינתיים מחכה שהוא יועיל בטובו לרדת כבררררראוף!!! יש לי כבר עכשיו (11:20) את הפרק ואפילו יום חופשי ברובו לצפות בו, אבל יש לי גם ב-12:00 ישיבה שאני חייבת להיות בה ולא אספיק לפניה כי הוא קצת יותר מ-40 דקותלעזאזל עכשיו אני חייבת לחכות לאחריה והיא בטח תיקח שעה גררררר
דייי לבלוע עונות שלמות בדקהשיט'ס קריק עונה 6 (סיימתי כבר את עונה 5![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
אז אני קצת שמחה שגם את עוד לא ראית![]()
כשמאוהבים אי אפשר להתאפק! ואני מאוהבת. מקווה שתגיעי בקרוב לשלב שתביני למה.דייי לבלוע עונות שלמות בדקהאני עדיין בעונה 2.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.