מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע השטני הזה?
תראי The Old Guardכלוםאת הדבר היחיד שחשוב כבר ראיתי.
אולי ספר?
יש סרטים חמודים בנטפליקס? אין לי כוח להתחיל סדרה. (עדיף רומנטי. עדיף גייז. למרות שעברתי על המבחר סרטי גייז-רומנטי שלהם מליון פעם ורובם נראים מעפנים)
אה אולי, אבל פחות בא לי אקשן.תראי The Old Guard
את אומרת שאת רוצה רומנטי, אבל אני יודע שאת אוהבת אקשן (ויש גייז, אז...)
חוץ מזה, יש לך מקום לבינג' חדש ואין לך יכולת טכנית לראות באפי, אז תעשי בינג' על לוציפר בנטפליקס.
אתה כותב את זה כבר איזה שנתיים לא?כשיהיה זמן - אוזרק
אם בשטני עיסקינו, שים לב לחתימה שלימה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע השטני הזה?
זה מזכיר לי שגם אני צריכה לחזור לזה.אתה כותב את זה כבר איזה שנתיים לא?אני כבר לא מאמינה לך
![]()
אף פעם לא צפיתי בסדרה, אבל הנחתי שזה השם של הדמות הראשית, או הכינוי שלה.אתה-100 כבר ראיתי.
את העונה החדשה של ריטה כבר סיימתי
התחלתי כאמור את Rake (שעוד לא הבנתי למה קוראים לה ככה)
זה חמוד ממששוקלת לנסות את normal people אם לא אמצא משהו בנטפליקס/אמאזון/יס.
איפה הרשימה שעשינו? אני מוכנה לנסות מתוכה עוד משהו אבל כבר לא זוכרת מה היה בה.אף פעם לא צפיתי בסדרה, אבל הנחתי שזה השם של הדמות הראשית, או הכינוי שלה.
אבל מסתבר שזה בגלל שהדמות הראשית הוא rake כלומר טיפוס לא מוסרי
קצת יותר פירוש של המילה:
In a historical context, a rake (short for rakehell, analogous to "hellraiser") was a man who was habituated to immoral conduct, particularly womanising. Often, a rake was also prodigal, wasting his (usually inherited) fortune on gambling, wine, women and song, and incurring lavish debts in the process.
הייתה לפני כמה שבועות רשימה ארוכה של דברים שהצעתי לראות ומתוכם בחרת כמה בתור אפשרות ובסוף בחרנו הומקאמינג, אבל נראה לי שהיו עוד אופציות, לא?
(לא שיש לי כרגע זמן לדברים אחרים כי יש לי לוציפר עדיין להתחיל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.