Weekend's Watch

Don Nirtin

New member
Weekend's Watch

נראה לי מזג האוויר מושלם בשביל להתכרבל במיטה ולראות סדרות

אז מה רואים השבת?

flutter girl

New member
הרבה אקשן?

להמשיך לראות דמג'ס, להתחיל לראות את עונה 3 של Rookie Blue (יס האלה עשו לי טיזר עם 2 העונות הראשונות), גם עונה 2 של פרשיות סמויות כבר באמצע וקצת השלמות מפרקים ששודרו השבוע (הפגרה מתחילה להיגמר!).

kordilia snake

New member
רגיל פחות או יותר
אחרי שהסדרות מתחילות לחזור מהפגרה
.מבוקש לחקירה,מפלט אחרון שהתירגום שלהם תמיד יוצא יחסית מהר ואוליי גם האישה הטובה.אתול בלילה שידרו בהוט3 את הפרק החדש של נקמה (האמת שאני מתלבטת אם להמשיך איתה או לא,אני לא מבינה עד עכשיו לאן הם הולכים ויחד עם העובדה שברשת לא מתרגמים אותה ועם הקושי שלי לראות דרך הטלוויזיה אני שוקלת להפסיק ומקסימום לקוות שהיא תתורגם באיזשהו שלב).

שבת שעברה קרא נס ותירגמו את שני הפרקים האחרונים של פרשיות סמויות, בלי ספוילרים אני רק אגיד שהפרק האחרון גרם לי לרצות לצווח מרוב אושר. וביום ראשון פורסם גם פרק 3X11 של הייבן שהיה חביב + עם סוף מותח ועכשיו צריך לחכות ולראות מתי יצאו התירגום לאחרונים(הפינאלה נדחתה בגלל הטבח בארה"ב).

flutter girl

New member
עוד פעם את עושה ספויילרים?!

סתם
סתאאאאאם!!!

אתמול ראיתי את הפרק החדש של מבוקש לחקירה. אני חולה על הסדרה הזאת!

kordilia snake

New member
הגעתי למסקנה שאני ממש אוהבת
את מערכת היחסים והדינאמיקה בין פינץ' לריס.ואוףףף כול השבוע הייתי במתח לראות מה יקרה בפרק שיצא מחר ועכשיו אני מפחדת שהפרק לא יהיה משהו

CrawlSpace

New member
קיים מישהו שאוהב את העונה השנייה של נקמה?

עוד לא התחלתי לראות ואני שומע על זה רק דברים רעים...

flutter girl

New member
דיברתי על זה לפני כמה שבועות

שהפסקתי לראות את העונה השנייה אחרי מספר פרקים, כי הסדרה הפכה לאופרת סבון והכניסה אותי בעיקר לדכאון. אמרו לי שזה משתפר (ראיתי 3 פרקים אאל"ט), אמרתי שאנסה להמשיך, טרם ניסיתי... אז כן, יכול להיות שזה משתפר. לטעמי כל משפחת גרייסון (למעט אולי שרלוט) מורכבת משחקנים שצריכים לשחק באופרות סבון.

עוד לא ראיתי את הפרק האחרון, אבל...

לי אין תלונות, אני נהנת ממנה.
היא תפסה כיוון קצת אחר, גדול יותר, אבל הקו העיקרי נשאר.

מלא!! נגמרה הפגרה

פל"ל, הפרק האחרון של עד
, משחק השקרים (סוף סוף חזרה!!),
האישה הטובה, 2 פרקים של המפץ, נאשוויל, האנטומיה של מחר.
וגם להמשיך השלמות של גיבורים וקאסל.
ו....ללמוד למבחן

snirf

Active member
הרבה חדשות

פרקי השבוע של:
-אמא ואבא'ז
-אופוריה
-מתחזה
נקמה (המשך העונה)
שקרניות קטנות (המשך העונה)
חשיפה לדרום
אחת שיודעת6
(החלטתי להקליט את יומני הערפד4 ונאשוויל ולהתחיל לצפות בהן בהמשך)

ולסיים את "אורים ותומים"(פרק 9 והלאה)

LeRanch

New member
טו מאץ'!!!

בהורדות - פרקים 306-307 של הכל לטובה, פרקים 315-316 של פרשיות סמויות (סוף סוף תורגמו!), פרק 311 של הוואי חמש אפס, פרקים 608-610 של אחת שיודעת (היא בעדיפות לצפייה פשוט כדי לסיים אותה כבר).
בטלוויזיה - הוחלפו בלידתן, לונגמייר, משפחת סימפסון, דה וויס, מצב האומה, המפץ הגדול, שני גברים וחצי, פיוצ'רמה והנמלטת.

sivosh

New member
עוד לא ראית את הסוף של גוסיפ?!!??!

חובה חובה חובה
רק בשביל לדעת מי זאת!

LeRanch

New member
זהו, הרגע סיימתי את הסדרה
!!!!!!!!!!!!

לא ראיתי את זה מגיע, באמת! דן?!!??!?!?!?!?!?!!!!!?!

הסצנה של רייצ'ל בילסון וקריסטן בל - גאונות, שלמות, אין דברים כאלה!

החזרה של כל הדמויות מהעבר (אפילו ווילה הולנד - אגנס - שבכלל לא זיהיתי ורצתי ל-IMDB כדי להיזכר), מייקל בלומברג! קייטי קסידי! קונור פאולו! ג'סיקה איך שלא כותבים את השם משפחה שלה (וונסה)! וטיילור מומסן שחושבת שהיא משהו מיוחד וצריכה לקבל קרדיט שכתוב תחתיו שהיא מגלמת את ג'ני - חיה בסרט הבחורה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כולם חשבו שזאת דורות'ה! גדול!!!
זאת הייתה קריצה ענקית לצופים

הקפיצה חמש שנים קדימה - אני הייתי בטוח שיבואו לנו בטוויסט אחד אחרון והחתונה לא תהיה של דן וסרינה, אבל כן הלכו על זה, והסצנה הייתה מאוד מרגשת ומפתיעה (לילי ורופוס לא ביחד בסוף, צ'אק ובלייר הורים, ג'ורג'ינה וג'ק ביחד - זיווג כל כך מתבקש
). ובכל זאת, אחת שיודעת לא באמת מתה, היא תמיד תחיה איכשהו דרך איזה lonely boy או girl כמו דן האמפרי.
הסדרה הזאת היא גילטי פלז'ר אחד גדול, שהתחילה כאחת הסדרות הבאמת יותר כיפיות ומעניינות בטלוויזיה, עם השנים התחילה להימתח כמו מסטיק בזוקה, אבל הסתיימה עם עונה קצרצרה ומהודקת שסגרה את כל העלילות כמו שצריך ובצורה מאוד יפה ומפתיעה. כולנו יודעים שאנחנו אוהבים אותה, XOXO, Gossip Girl (מה אני אעשה בלי הפתיח של קריסטן מעכשיו?
)
נ.ב: איפה השמועות על סרט?

sivosh

New member
סיכמת את זה כל כך נכון!!!

זו סדרה שבהתחלה התביישתי להגיד שאני רואה אבל רוב עונותיה הייתה טובה ומשכה..
בהחלט נתנה סוף מעולה וטוויסט לגוסיפ!
אתגעגע...
XOXO

LeRanch

New member
היא התבזתה שם לגמרי

אחרי ורוניקה מארס להיכנס לסדרה הנוראית הזאת הייתה אחת ההחלטות הלא נכונות. מזל שעם הכריזמה שלה היא הפיחה חיים בכל סצנה שבה היא הופיעה.
אני מת לראות את בית השקרים אבל היא לא מתורגמת ועולה כסף בויאודי

flutter girl

New member
גיבורים?! נוראית?

הייתה סדרה מצויינת בהתחלה שהדרדרה קשות. לא ידעו מה לעשות עם הרעיון שלהם.

למעלה