מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הרותח הזה?
לא היה סיכום חודשי? "פנים מופתעות" לא שמתי לב!. . . כה...מפתיע!רק אולי עונה שלישית של דרדוויל.
ולקרוא(אולי אפילו משהו בעברית תלוי בקצב שלי) ולענות על השאלון אם מישהו יפתח סיכום חודשי.
דברים שהם לא CR, אני בשוק ממך.BING ל ANNE WITH AN E
HIGH SCORE
CRITICAL ROLE
היהודים באים!![]()
הנה עשיתי את זה (תחילת חודש זה זמן מאוד מלחיץ עבורי)(לא באמת אבל אני נוטה לשכוח דברים)רק אולי עונה שלישית של דרדוויל.
ולקרוא(אולי אפילו משהו בעברית תלוי בקצב שלי) ולענות על השאלון אם מישהו יפתח סיכום חודשי.
אז נתחיל ברביעי? גם אם אני אהיה עייפה ולא יהיה לי כוח להתחיל באותו יום אני לא אפגר אחריכם בהרבה.הנה עשיתי את זה (תחילת חודש זה זמן מאוד מלחיץ עבורי)(לא באמת אבל אני נוטה לשכוח דברים)
ונראה לי שעדיף שנתחיל את דרדוויל אחרי החופשה שלך, לא?
זה מה שמפתיע אותך? באמת? אן שירלי היא אחת מהדמויות האהובות עלי איי פעם!!!דברים שהם לא CR, אני בשוק ממך.
ועם זה שכל כך נדיר שאתה רואה משהו אחר זה מפתיע אותי שדווקא Anne (אגב, אף פעם לא שמעתי על מישהו שכותב Ann)(אפילו לא דארת' וויידר)
הנה עשיתי את זה (תחילת חודש זה זמן מאוד מלחיץ עבורי)(לא באמת אבל אני נוטה לשכוח דברים)
ונראה לי שעדיף שנתחיל את דרדוויל אחרי החופשה שלך, לא?
יש לי דודים מאוד נחמדים, אולי הם יכולים לעזור..וכנראה גם הסרט מולאן (בהנחה שהדודים ישתפו פעולה)
אני אוהבת אותה. ספר אח"כ אם היא שווה צפייהAway - סדרה חדשה של נטפליקס עם הילאי סוונק.
פרק ראשון נחמד, אך מעט איטי.אני אוהבת אותה. ספר אח"כ אם היא שווה צפייה
כשיהיה זמן - אוזרק
האמת שבכלל לא בדקתי על מה הסדרה לפני שביקשתי ממך להמליץ, נכנסתי עכשיו לנטפליקס לראות על מה זה ולא נראה לי שזה הסגנון שלי בכלל. אז רק אם תגיד שבהמשך זה נהיה מדהים, אני אטרח לצפות.פרק ראשון נחמד, אך מעט איטי.
בכל מקרה, מספיק מעניין בשביל להמשיך לפרק הבא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.