מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע ההאלוויני הזה?

הבנתי את הרמז, התחלתי גםדוקטור הו 2005 עונה 2 - להמשיך (אני כרגע באמצע פרק 2X05)
גם את הרמז הזה הבנתי.סיכום חודשי(רמז דק).
רמז דק גם לך *wink*wink* תשבץ?FBI:MW(הרגע סיימתי), אלזבת' , סנגור במבחן (בטח פרק 3 אולי גם 4), לייט נייט.
פודקאסט(רק סנדרסון, אין לי כוח לפוליטיקה אמריקאית).
ספר.
סיכום חודשי(רמז דק).
מצטערת!! אני כבר שמה לך. הייתי עסוקה אתמול ועד עכשיו בישלתי.רמז דק גם לך *wink*wink* תשבץ?![]()
שניר כמה זמן אתה מכיר אותנו לדעת שאנחנו לא בהכרח צופים במה שפופלרי בארץ?לסיים את מבוסס על שקרים2- נשארו לי 2 פרקים (אין פה צופים? הרי זאת סדרה פופולרית)
3 נשים ב-YES (גם בדרמה הזאת- אף אחד לא צפה? גם כן מדוברת)
דווקא אני רואה שאתם גם צופים דווקא במה שפופולרי ועכשווי...שניר כמה זמן אתה מכיר אותנו לדעת שאנחנו לא בהכרח צופים במה שפופלרי בארץ?
(לא בקטע מתנשא או מתואם או מכוון, פשוט יש פה איזה 10 אנשים סהכ, שבמקרה לא בהכרח מתעניינים במה שכרגע פופולרי)
All alongדווקא אני רואה שאתם גם צופים דווקא במה שפופולרי ועכשווי...
למשל - אגת'ה ALL THE WAY![]()
כן זה מה שהתכוונתי תודה.All along
אבל באמת לפעמים יוצא שהרבה כאן צופים במשהו פופולרי ולפעמים ממש לא.
דוגמה מאוד בולטת למצב הפוך היה עם הלוטוס הלבן שהיה מאוד פופלרי בעולם אבל קיבל הרבה שנאה בפורום ולכן נראה לי שאף אחד כאן בכלל לא צפה בעונה השניה.
אבל האמת שהדבר העיקרי הוא שיש כיום פשוט כל כך הרבה סדרות חדשות כל שנה שזה באמת בלתי אפשרי לראות הכל, אז כמובן שדברים מסויימים פשוט יוצא שאנשים כאן לא מגיעים אליהם.
אם היינו ממש הרבה אנשים (נגיד 50) אז אני בטוח שהיו חלק שצופים בכל סדרה פופולרית לפחות.
הגענו לעידן של הצפה בכל תחום...גם בתחום הסדרות...שלדעתי כמובן זה לא טובAll along
אבל באמת לפעמים יוצא שהרבה כאן צופים במשהו פופולרי ולפעמים ממש לא.
דוגמה מאוד בולטת למצב הפוך היה עם הלוטוס הלבן שהיה מאוד פופלרי בעולם אבל קיבל הרבה שנאה בפורום ולכן נראה לי שאף אחד כאן בכלל לא צפה בעונה השניה.
אבל האמת שהדבר העיקרי הוא שיש כיום פשוט כל כך הרבה סדרות חדשות כל שנה שזה באמת בלתי אפשרי לראות הכל, אז כמובן שדברים מסויימים פשוט יוצא שאנשים כאן לא מגיעים אליהם.
אם היינו ממש הרבה אנשים (נגיד 50) אז אני בטוח שהיו חלק שצופים בכל סדרה פופולרית לפחות.
סליחה. בעונה השניה היה את אוברי ולכן דילן צפתה!ולכן נראה לי שאף אחד כאן בכלל לא צפה בעונה השניה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.